{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida tema "Ma armastan sind!" tegelikult tähendab?

See kõik on tähtede süü - vähemalt mõningal määral! 4000 aastat tagasi uskusid vanad babüloonlased, et tähed võivad neile ette ennustada või...

See kõik on tähtede süü - vähemalt mõningal määral!

4000 aastat tagasi uskusid vanad babüloonlased, et tähed võivad neile ette ennustada või lahti seletada inimloomust ja maailmas aset leidvaid sündmusi. Tänapäeval teatakse, et 12 horoskoobi sodiaagimärki võivad palju rääkida inimeste loomusest ja harjumustest.

Siin on väike sõnastik, mis seletab lahti, mida tähendab tegelikult iga tähemärgi armastuseavaldus.

JÄÄR

"Ma olen sinust kõrvuni sisse võetud!"

Jäära jaoks on armastus ja armastatu püha ja kui ta armastab, siis võib ta seejuures mõistuse kaotada. Jäär armastab kirglikult, tugevalt, sügavalt ja ruttu: iga kord, kui ta kallim talle sõnumi saadab, hakkab ta süda kiiresti taguma. Kui ta ütleb sulle, et ta sind armastab, siis tähendab see, et sa oled tema elu, tema päike, tema tähed - ja kõik ülejäänu!

SÕNN

"Ma usaldan sind."

Sõnni tähemärgi all sündinud inimesed on ettevaatlikud ja arukad. Ta valib väga hoolega, kellele oma usaldust kinkida. Ja selleks, et kellessegi armuda, peab ta end tundma täiesti vabalt oma kaaslasega. Kui ta armastust avaldab, siis kingib ta oma usalduse jäägitult ja ootab sinult sama.

KAKSIKUD

"Ma võin sinuga olla mina ise."

Paradoksaalselt on Kaksik samaaegselt suur ja hea suhtleja ning äärmiselt reserveeritud inimene. Talle meeldib rääkida sellest, mida ta hommikul sõi, oma elu põnevatest seikadest või eelmisest filmist, mida ta nägi aga tema jutus puudub sügavus ja emotsionaalne ausus. Ta ei oska end avada igale ühele, sest enamiku ajast ta ei mõista ise ka ennast. Kui ta peaks sulle armastust avaldama, siis tahab ta sellega öelda, et sa oled ainuke inimene maailmas kellega ta võib olla tema ise. Ja seda pole vähe!

VÄHK

"Ära jäta mind maha!"

Vähk armastab olla armastatud ja armastada, temaga suhe võib olla lämmatav ühel hetkel. Tal on kalduvus armuda kõrvuni ja üleni. Ta ootab, kuni tunneb end hästi sinuga ja siis klammerdub su külge kogu oma olemusega. Ja kui ta sulle armastust avaldab, siis ütleb ta sellega, et sina oledki tema õnn ja kui sa peaksid ta maha jätma, siis purustaks sa kogu tema elu.

LÕVI

"Sa oled võitnud."

Lõvi on oma loomult armastusväärne (ta jagab oma armastust ilma midagi vastu ootamata), aga ta ei leia nii kergesti armastust, sest tal on kalduvus uskuda, et rohi on mujal rohelisem. Ta on Üldiselt võluv ja tal on palju kandidaate, kes ta südant ja kätt ihkavad, kui ta aga kellegi valib, siis on see tema enda valik. Seega, tema südame võitmine on üks ilusamaid võite, mida on võimalik saavutada.

NEITSI

"Ma mõtlen meie ühisele tulevikule."

Kui Neitsi sulle armastust avaldab, siis on see tõotus. Neitsi on üks ettevaatlikumaid ja konservatiivsemaid tähemärke. Ta on hästi organiseeritud ja selleks, et tunda end hästi, peab ta end tundma turvaliselt ja kindlana. Kui ta sulle armastust avaldab, siis on kindel, et ta mõtleb kogu elule - vaata, et sa siis valmis selleks oled!

KAALUD

" Ma teen kõik, et sind paremini mõista."

Temal võib olla raskusi, et end kellegagi siduda. Ta on vahest liiga enesekeskne ja tal on raskusi näidata välja empaatiat ja näha enda seinast kaugemale. Aga sellest hoolimata on harmoonia ja õiglus väga olulisel kohal tema elus. Ta pingutab selle nimel, et olla õiglane ja arusaav kaaslane. Sest ilma selleta ei ole võimalik olla õnnelik ja teha kedagi õnnelikuks.

SKORPION

"Ma kaitsen sind, maksku  mis maksab."

Skorpion võib olla jonnakas, kangekaelne, armukade ja manipulaator. Kui sa aga oled tema südames, siis teeb ta kõik, et sa tunned end kaitstuna. Isegi, kui tavaliselt Skorpionile ei meeldi avalikud armastuse avaldused, nad on äärmiselt truud ja ustavad kaaslased. Kui Skorpion sulle armastust avaldab, siis on sellel väga sügav tähendus.

AMBUR

"Sa tõesti meeldid mulle, vähemalt praegusel hetkel."

Ambur on vabameelne elunautleja. Ta tunneb aga ruttu igavust ja on kannatamatu. Ta vajab palju vabadust ja iseseisvust. Loomulikult paljude Amburite armastus on püsiv aga mõned neist eelistavad nagu mesilased erinevatelt lilledelt mett korjata. See aga ei tähenda sugugi nagu poleks tema armastuse avaldus siiras, probleeme võib tekitada ainult selle armastuse kestus ja püsivus.

KALJUKITS

"Teeme koostööd!"

Kaljukits on ambitsioonikas ja karjääritegija. Ta on samuti pragmaatik ja ärimaailmas, poliitikas ja teistes valdkondades edukas. Isegi, kui tema armuelu on tihti nagu lahinguväli, teeb ta kõik, et vastu võtta paremaid otsuseid. Kui sul peaks olema niipalju õnne, et olla osa tema elust ja vaateväljast, siis võid kindel olla, et sa oled talle sama tähtis, kui tema töö.

VEEVALAJA

"Mis ka ei juhtu, ma olen sulle truu."

Veevalaja tähemärgi all sündinud inimesed on energilised ja idealistid, neil on tihti raskusi monogaamiaga. Enese sidumine kellegagi tekitab neis paanikat ja ainus mõte kooselule paneb teda põgenema, juba enne seda, kui asjad tõsiseks muutuvad. Kui aga Veevalaja oma hirmudest üle saab ja oma armastust sulle avaldab, siis on see sama tugev, kui kalju keset tormist merd.

KALAD

"Ma annan sulle kõik andeks."

Kalad on lootusetud romantikud. Nad on pühendunud kogu oma hingega ja kaastundlikud teise inimese vajaduste suhtes. Kalad andestavad kõik ja tihti satuvad suhtesse sõltuvusprobleemidega isikutega. Kui ta aga peaks sulle armastust avaldama, siis tähendab see, et ta sulle kõik andestab. Kõige raskem võib olla teada saada, kas sa seda andestust ka väärid.



Kommentaare ei ole