{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid mehi naised peaksid vältima?

Suhte alguses on tavaliselt kõik ilus ja lilleline, armastus teeb pimedaks ja alles on ainult vankumatu usk armastusse ja ilusasse tulevikk...

Suhte alguses on tavaliselt kõik ilus ja lilleline, armastus teeb pimedaks ja alles on ainult vankumatu usk armastusse ja ilusasse tulevikku. Kas aga kõik on nii roosiline nagu paistab? Mõtle enne hästi järele, kui otsustava sammu astud. Kahjuks mitte kõikidel meestel ei ole piisavalt kannatlikkust, et olla hea mees ja isa oma lastele. Liiga palju räägitakse vägivalla probleemidest peredes mille all kõige sagedamini kannatavad just naised ja lapsed. Vaata, kellega sa end seod.

Vägivald suhtes võib end sisse seada tasapisi võttes mitmeid erinevaid vorme: korduvad alandused, solvangud, tagakiusamised või siis füüsilise vägivalla kasutamine, mis võivad lõppeda väga halvasti.

Milliseid mehi naised peaksid vältima? 

1. Mees peab sind enda omandiks.

Alguses võib selline asi isegi meeldiv tunduda. Aga suhte arenedes muutub see ohtlikuks. Sest mees üritab sind ja su elu iga hinna eest kontrollida, tehes sinust enda omangi. Tal puudub usaldus sinu vastu.

2. Äärmiselt armukade mees.

Kõikides paaride vahel tuleb ette armukadedust, selles pole midagi ebanormaalselt. Kui aga tegemist on haiglase armukadedusega, siis tuleb hakata juba küsimusi esitada. Teeb ta sulle stseene armukadeduse pärast? Tahab ta sind ainuüksi eksklusiivselt endale?

3. Vägivaldne mees.

Seda on kohe esimeste tülide korral näha, mehe hääletoon tõuseb ruttu, tema liigutused muutuvad närvilisemateks ja ta ei kontrolli ennast.

4. Vägivaldse minevikuga mees.

Ära usu lihtsat lubadust inimeselt, kellel on vägivallaga minevikus probleeme olnud. Tavaliselt ei lõpeta nad kunagi vaid varem või hiljem alustavad uuesti.

5. Liiga kergesti ärrituv mees.

Kuumavereline ja kergete vihahoogudega mees, kelle hoopide all puruneb kõik... Hoidu sellisest, sest ühel päeval oled sina tema rusikahoopide all.

6. Mees, kes oma naist ei austa.

Ta alandab ja solvab sind üsna varjatud moel. Ta manipuleerib sinuga naljatades. Ta kasutab verbaalset vägivalda.

Kui su mehel on ülalmainitud tunnusmärgid, räägi mõne inimesega sellest, keda sa usaldada võid. Ära jää üksi, ära kannata üksi.

Kommentaare ei ole