{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miljonärist näitleja, kes elab ainult 90-euroga kuus ja annab kogu oma varanduse heategevuseks.

Meie maailmas, kus igaüks eelkõige mõtleb omaenda elule ja heaolule, kus vaesed on teisejärgulised, kus rikkad koguvad raha ja võimu, on ikk...

Meie maailmas, kus igaüks eelkõige mõtleb omaenda elule ja heaolule, kus vaesed on teisejärgulised, kus rikkad koguvad raha ja võimu, on ikka veel kuldse südamega inimesi, kes taastavad usu inimeste headusesse. Need on inimesed, kelle headus soojendab südant.


Tänapäeval, kus maailmas on palju julmust ja ükskõiksust, kus süütud lapsed kannatavad nälja all samal ajal, kui teised raiskavad terve varanduse iluasjade peale võib tekkida arusaam, nagu poleks headusel ja lahkusel maailmas enam kohta. Õnneks on aga inimesi, kes muudavad seda arvamust ja panevad meid uskuma paremasse maailma.

Chow Yun-Fat on üle maailma kuulsaks saanud Hong Kongi näitleja. Tema varandust hinnatakse 714 miljoni dollari suuruseks, mis teeb eurodes 627 miljonit.

Vastupidiselt aga mõnedele rikastele, kes kulutavad hiigelsuuri summasid kallite autode ja asjade peale, mida neil vaja ei lähe tuhandeid dollareid, ei ole Chow Yun-Fat varandus teda muutnud hoolimata vaesusest, mida ta lapsepõlves tundis.

Näitleja jaoks on raha ainult vahend, mis võimaldab elada. Muuseas on ta liiga hõivatud armastuse jagamise ja saamisega teistelt, et materiaalsete probleemide jaoks tal aega ei jagu. Ühe internetilehe Jayne Star järgi kulutab Chow Yun-Fat kuus ainult 90 eurot ehk 102 dollarit ära elamiseks. Mitte kunagi ei osta ta enesele kalleid rõivaid ega investeeri raha asjadesse, mida ta ei vaja. Lisaks sellele tahab ta jätta kogu oma varanduse heategevuslikele asutustele.

"Ma unistan sellest, et olla normaalne ja õnnelik inimene. Kõige raskem maailmas ei ole rikkaks saamine vaid iseenesega rahus olemine ja elada elu lihtsalt ja ilma muretsemata."

See lugu tegi ringi meedias ja äratas mitmeid erinevaid reaktsioone. Paljud õnnitlesid ja kiitsid teda tema helduse eest, teised jälle kinnitasid, et pole võimalik elada ühes kuus ära ainuüksi 102 dollariga ja et tegemist on valega. Üks on aga kindel, kui suur ka pole see summa, millega see näitleja kuus ära elab, ei saa eitada tõsiasja kõiki neid heategusid, mida ta on ette võtnud selleks, et aidata hädas olijaid.

Hea oleks, kui see lugu inspireeriks ka teisi ja julgustaks aitama neid, kes abi vajavad.

Kommentaare ei ole