Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Kiri mu parimale sõbrannale

Sa lihtsalt tulid mu ellu ei kuskilt ja muutsid mu elu. Täiesti. See on nii tore, kui keegi tuleb su ellu ilma, et sa seda ootaksid aga ühel...

Sa lihtsalt tulid mu ellu ei kuskilt ja muutsid mu elu. Täiesti.

See on nii tore, kui keegi tuleb su ellu ilma, et sa seda ootaksid aga ühel ilusal hetkel ta on siin, sinu ees ja koos temaga kõik, mida sa vajad.

Kallis sõbranna.

Sa olid see inimene, kellega ma arvasin, et ma kunagi suhtlema ei hakka ja nüüd on sinust saanud mu parim sõbranna. Sa tulid mitte kusagilt ja muutsid mu elu sada korda paremaks. Ma ei saa iialgi sind piisavalt tänada kõige selle pärast, mida sa minu heaks oled teinud. Tänu sinule ma olengi see, kes ma täna olen. Sa oled mulle nii palju õpetanud, kannatlikkust, tähelepanelikkust ja mis kõige tähtsam, sa oled mind õpetanud elama ja enesesse uskuma.

Sa ise ka ei kujuta ette, kui tore on mu elu tänu sinule. Meie sõprus täitis tühjuse mu hinges, ma ei teagi enam, kuidas ilma sinuta elada.

Mul on raske mõtelda elule, mis oli enne sind. Ilmselt polnud seal veel nii palju häid mälestusi, suuri naeruhetki.

Ma võin sulle helistada igal ajal ja ma tean, et sa oled alati valmis mind kuulama ja aitama. Sina tead, millal ma vajan julgustust.  Sina tead, kui mu elus läheb hästi ja kui kõik on korrast ära. Ainult sina tead alati, mida mulle öelda.

Ma poleks leidnud kedagi paremat, kui sina. Me täiendame teineteist ja tasakaalustame. Isegi, kui see tundub liiga äraleierdatud. Tänu sinule muretsen ma vähem teiste arvamuse pärast.

Vahel mulle tundub nagu ma oleksin soovinud endale parimat sõbrannat ja sa tulidki mu ellu. Just õigel hetkel. Mul on tõesti hea meel, et sa oled osa minu elust ja ma ei tahaks sind vahetada mitte kellegi vastu. Aitäh sulle.

Sinu sõbranna.

Kommentaare ei ole