{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mis teistele Jäärade juures ei meeldi.

Jäärad võivad olla väga meeldivad, kui nad seda ainult soovivad. Aga nad on nagu kõik teisedki oma vigadega. Ega kellelegi ei meeldi oma hal...

Jäärad võivad olla väga meeldivad, kui nad seda ainult soovivad. Aga nad on nagu kõik teisedki oma vigadega. Ega kellelegi ei meeldi oma halbadest külgedest rääkida aga ometi on nad kõigil olemas, on osa meie isiksusest ja muudavad loomust sama palju, kui head küljedki. Mõnede halbade külgedega on aga raske leppida, eriti just Jäärade puhul. Sest nemad on eriti jäärapäised ja ei taha tunnistada oma vigu, kriitikat aga ei talu nad silmaotsaski, ka siis mitte, kui tegemist on ülesehitava kriitikaga. Jäär on impulsiivne, autoritaarne ja egoist aga ta tunneb selle üle pigem uhkust.

1. Ta ärritub kergesti.

Jäär on spontaanne, ambitsioonikas ja tormab elus alati edasi ikka ülespoole ja kõrgemale. Aga tema tormakus muudab ta väga impulsiivseks, ta võib olla ühel hetkel täielik rahu ise ja siis korraga plahvatada suures vihahoos. Ole ettevaatlik, kui sa temaga räägid, sest ta võib ärrituda ühe hetkega.

2. Ta võib olla agressiivne.

Parem on temaga vältida tülli minemist. Eriti juba arvesse võttes seda, et Jäär on juhitud sõjaka planeedi Marsi poolt. Oma loomult on Jäär aus ja otsekohene. Vägagi otsekohene. Ka seda omadust peaks ta õppima paremini kontrollima. Sest teinekord võib see tunduda taktitusena. Jääral on kalduvus rääkida asjadest otse, ilma neid ilustamata. Ta ütleb seda, mida ta mõtleb. Kui sa peaksid temaga vaidlusse astuma, siis ole valmis kuulma kogu tõde oma isiksuse kohta (nõrganärvilistel on parem ruttu minema minna).

3. Jäär on impulsiivne ja armastab kulutada.

Talle meeldib osta ja kui asi puutub rahasse, siis võib ta end unustada. Ta on üsna impulsiivne, tegutseb enne ja mõtleb alles hiljem. Ta ei muretse liiga palju homse päeva pärast ja kulutab ilma lugemata. Kui ta midagi peaks tahtma, siis muretseb ta selle endale. On siis tegemist suure tordilõiguga dieedi ajal või mõne nipsasjaga, mida tal õieti vajagi ei lähe. Teda ei huvita piirangud.

4. Ta on konkurent.

Ta on oma hingelt sündinud juht ja näeb oma eesmärkide nimel palju vaeva. Mida ta ka ette ei võta, ta tahab anda parimat ja olla parim. Ta on konkurentsivõimeline alati ja ei oska kaotada. Ta teeb kõik, et edu saavutada ja ei tunne südametunnistuspiinu vahendite pärast, mida ta kasutab. Ta on autoriteetne isiksus ja talle pakub naudingut teistele ära teha.

5. Tal puudub kannatlikkus.

Ta ei suuda oodata. Kui ta midagi tahab, siis nüüd ja kohe. Kui asjad liiga kiiresti ei arene, siis võib ta ärrituda. Ta on veendunud, et teised peavadki teda teenima ja tema ees maani kummardama. Aga ära arvagi, et sa võid talle selles suhtes vastu vaielda, vastasel korral ütleb ta sulle välja kogu tõe ilma halastamata.

Kommentaare ei ole