{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milliste tähemärkide südant on kõige raskem võita?

1. NEITSI Neitsid on tõenäoliselt sodiaagi kõige iseseisvamad. Ta vaatab teisi inimesi läbi analüütilise pilgu, andes nagu administraator ne...

1. NEITSI

Neitsid on tõenäoliselt sodiaagi kõige iseseisvamad. Ta vaatab teisi inimesi läbi analüütilise pilgu, andes nagu administraator neile mingi omapoolse hinnangu. Ja isegi kui ta ei tee seda tahtlikult, hoiab ta siiski kõiki oma tuttavaid teatavas kauguses lastes nad enesele ligi alles siis, kui ta on täiesti kindel, et võib neid usaldada. Sellepärast on raske tema südant võita. Selleks, et ta oma südant võiks kellelegi kinkida, peaks ta selle jaoks vastuvõtlik olema, ent tema puhul see nii ei ole. Ainult vähesed suudavad tema südant puudutada.

2. SKORPION

 Skorpion on väga umbusklik ja ta ei kingi oma usaldust esimesele ettetulijale, sellepärast on temast ka raske aru saada. Armastusel on tema jaoks suur ja sügav tähendus, sellepärast ei lase ta nii lihtsalt teisi oma südame ligi ja vajab palju aega, enne kui alustab kellegagi suhet.

3. AMBUR

Ambur on kõige püsimatum tähemärkidest. Ta tahab, et elu oleks põnev ja ei suuda ühe inimese kõrvale kauaks jääda. Ta lendab ühest suhtest teise, ühelt projektilt teisele ja vajab koguaeg adrenaliini. Ühes ja ainsas suhtes seda saada aga on peaaegu võimatu.

4. VEEVALAJA

Veevalaja on oma loomult diskreetne ja reserveeritud. Ta ei ava oma südant kõigile. Ta hoiab teistega pidevalt distantsi. Ta vajab kedagi, kelle kõrval ta end hästi tunneb ja kardab armastust.

5. KALJUKITS

Kaljukitsed on väga praktilise meelega. Nad saavad kõigega hakkama, mida nad ka ette ei võta. Kahjuks jääb tema praktiline vaim ka peale siis, kui asi puudutab südameasju, kus ta laseb end juhtida pigem mõistusest, kui südamest.

6. KAKSIKUD

Kaksikud ei suuda otsustada ja on kuulsad oma emotsionaalse loomuse poolest. See muudab aga suhtlemise nendega raskeks. Kaksik armastab tihti omaenda südant rohkem, kui teise inimese oma.


Kommentaare ei ole