{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millist tähemärki sa peaksid vältima?

Millised on need tähemärgid, kellega sa sobid vähem ja kes panevad sind end halvasti tundma? JÄÄR Jäär on oma loomult tegutseja. Ta on tööka...

Millised on need tähemärgid, kellega sa sobid vähem ja kes panevad sind end halvasti tundma?

JÄÄR


Jäär on oma loomult tegutseja. Ta on töökas ja ajab visalt oma jonni. Ta peab vältima neid, kes katsuvad tema ambitsiooni piirata ja tema energiat kanaliseerida. Üks selline neist võib olla Sõnn.

SÕNN

Sõnn on kahe jalaga kindlalt maa peal kuni selle hetkeni, kui ta kohtab Amburit. Viimasel võib Sõnnile halb mõju olla. Amburi mõjutusel võib rikkast Sõnnist ühe nädalavahetusega saada vaene. 

KAKSIKUD

Kaksikule ei sobi Veevalaja. Nad mõlemad on oma loomult muretud ja vabameelsed, neile on kõik lubatud ja piirangud puuduvad. Nad oskavad lõbutseda aga ei suuda asju kontrolli all hoida.

VÄHK

Isegi, kui Vähk pealtnäha võib paista kõva kestaga, on ta ääretult tundlik. Ja tänu sellele tundlikkusele on tema suhe Kaksikuga ohtlik. Kaksik on tihti kaunis pealiskaudne. Vähi jaoks on selline suhe halb.

LÕVI

Lõvi on juba omaette keeruline natuur. Kui ta satub kokku aga Kaljukitsega, siis on nad mõlemad õnnetud. Nende kahe liit ei sobi kumbalegi.

NEITSI

Neitsile ei sobi Kalad. Kalad on liiga tundliku loomusega samal ajal, kui Neitsi on kriitilise meelega. Nende vahel võib tekkida emotsioone aga see kõik lõppeb plahvatusega.

KAALUD

Kaalude jaoks sobimatu on teine samas tähtkujus sündinud inimene. Kui nemad kokku saavad on kõik juba algusest peale rikutud. Nad ei vaata ette enne, kui krediitkaart täiesti tühi on.

SKORPION

Skorpionile ei sobi Jäär. Skorpion tahab oma saladusi hoida, Jäär aga kui ta kord sekkub Skorpioni ellu, siis tekitab ta seal täieliku segaduse. Skorpion pole piisavalt tugev selleks, et suuta Jäärale vastu seista. Ja sellepärast tunneb ta end lõpuks lõksu püütuna.

AMBUR

Amburile ei sobi Vähk. Nad on liiga erinevad oma elustiililt ja käitumiselt. Vähk on pidevalt kaitsepositsioonil, Ambur aga avatud loomusega. Vähk toob Amburi halvad iseloomuomadused välja.

KALJUKITS

Alguses võib tunduda, et Kaljukits ja Skorpion sobivad omavahel hästi. Aga Skorpion on oma loomult üleni kirglik, Kaljukits aga üsna jahe ja praktiline. Kaljukits ei tunne end Skorpioniga hästi.

VEEVALAJA

Veevalaja ja Lõvi tulevad kahelt erinevalt planeedilt. Aga mitte nende erinevused ei muuda Lõvi Veevalaja jaoks sobimatuks, pigem on see Lõvi viis lämmatada Veevalaja vabadusearmastust.

KALAD

Kaladele ei sobi Neitsi. Kalade tähemärk on üks sodiaagi parimaid, sest ta on alati valmis teisi aitama ja toetama, ka neid, keda ta ei tunne. Neitsi aga on rohkem tegevuses sellega, et teisi kritiseerida. 




Kommentaare ei ole