{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära ole koos sellise inimesega, sest selline suhe ei ole normaalne

1. Ära ole koos inimesega, kes käitub imelikult. Kes varjab sinu eest oma telefoni. Kes ei vastab sulle alati ümber nurga, kui sa temalt ...

1. Ära ole koos inimesega, kes käitub imelikult.

Kes varjab sinu eest oma telefoni. Kes ei vastab sulle alati ümber nurga, kui sa temalt midagi teada tahad. Kes ei taha tegelikult sinuga koos olla ehkki te tihti kohtute.

2. Ära ole koos inimesega, kes sind alandab ja alavääristab.

Kes paneb sind end rumalana tundma. Kes paneb sind end koledana tundma. Kes paneb sind tundma end halvasti.

3. Ära ole koos inimesega, keda sa alati ootama pead.

Kes ei saada sulle kunagi esimesena sõnumit. Kes ei helista sulle kunagi. Kes ei muretse sinu pärast. Kellel pole nagu sulle midagi öelda. Kes ei pinguta kunagi ja laseb sul kõik teha.

4. Ära ole koos inimesega, kes valib, millal sind hästi kohelda.

Kes võib olla väga hea sinu vastu mingi aja jooksul ja siis pikka aega sinust üldse mitte välja teha. Kes muudab pidevalt oma arvamust. Kes austab sind ainult vahetevahel.

5. Ära ole koos inimesega, kes mõtleb ainult iseenda peale.

Kes usub, et ainult temal on õigus. Kes ei tee kunagi järeleandmisi ja kes ei vabanda mitte iialgi. Kellel puudub vastutustunne oma käitumise pärast.

6. Ära ole koos inimesega, kellel puuduvad moraalinormid.

Kes ei tee sinu sõnumitest väljagi. Kes valetab sulle otse näkku ja ei tunne end süüdi. Kes teeb sulle haiget aga ei tunne end sellepärast halvasti.

7. Ära ole koos inimesega, kes paneb sind ennast halvasti tundma.

Kes käitub nagu türann. Kes teeb sulle haiget. Kes kasutab sind ära. Kes paneb sind tegema asju vastu sinu tahtmist.

8. Ära ole koos inimesega, kes paneb sind tundma end süüdi tunnete pärast, mida sa tunned.

Kes ütleb, et sa oled liiga emotsionaalne. Kes pilkab sind, kui hormoonid su üle võimust võtavad. Kes manipuleerib sinuga ja muudab ennast ohvriks ja sind süüdlaseks.

9. Ära ole koos inimesega, kes tahab sind ainult endale.

Kes valib, milliste sõpradega sa läbi käia tohid. Kes tahab, et sa töölt ära tuleksid selle jaoks, et temaga rohkem aega veeta. Kes tahab, et sa oma unistustest loobuksid, sest tema on ainus, kes sind õnnelikuks võib teha.

10. Ära ole koos inimesega, kes varjab sinu eest oma saladusi.

Kes hoiab oma tundeid endale. Kes väidab, et kõik on korras samal ajal, kui sa näed, et midagi on lahti. Kes varjab sinu eest asju, mis teda puudutavad isegi, kui sa oled ainuke, keda ta tõesti usaldada võib.

11. Ära ole koos inimesega, kes sind käsutab.

Kes sulle ette dikteerib, milliseid riideid sa kanda võid ja milliste inimestega sa suhelda võid. Kellelt sa pead luba küsima, kui sa tahad välja minna. Kes kohtleb sind üleolevalt ja autoritaarselt.

12. Ära ole koos inimesega, kes elab oma viha sinu peal välja.

Kes peale halba päeva sind kohtleb nagu jalamatti. Kes muutub vägivaldseks, kui ta ei saa oma tahtmist. Kes on pannud sind juba hirmu tundma, sest sa ei tea kunagi, kui vägivaldseks ta võib muutuda.

13. Ära ole koos inimesega, kes on sulle andnud mõista, et sa pole mitte keegi tema jaoks.

Kes kasutab sind ära. 








Kommentaare ei ole