{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tervis läbi sõrmede!

T avaliselt, kui inimesed tunnevad end halvasti, lähevad nad kas apteeki või arsti juurde. Proovida võib aga ka iidseid meetodeid...

Tavaliselt, kui inimesed tunnevad end halvasti, lähevad nad kas apteeki või arsti juurde. Proovida võib aga ka iidseid meetodeid, mille sõnul iga organ on seotud teatud sõrmega.

1. Pöial
 
 

Pöial on seotud südame ja kopsudega. Kui sul on südamerütmihäired või hingeldamine, siis hõõru oma pöialt ja tõmba pöidlaotsast venitades seda. Südame rütm rahuneb ja hingamine aeglustub.

2. Nimetissõrm
 

Nimetissõrm on seotud jämesoole ja maoga. Kui sa kannatad alakõhu valude või kõhukinnisuse all, siis mudi oma nimetissõrme ühe minuti jooksul, hõõru seda ja tõmba venitades sõrmeotsa. Sa peaksid üsna ruttu nägema olukorra paranemist.
 
 


3. Keskmine sõrm
 

Keskmine sõrm on seotud südame, peensoole, vereringe ja hingamisteedega. Kui sa vajutad ja hõõrud keskmist sõrme iiveldushoogude, pearingluse või unetuse ajal, peaks see aitama kaasa leevenduse leidmisele.

4. Nimeta sõrm
 

Nimeta sõrmel ehk neljandal sõrmel on otsene mõju sinu tujule seega, kui sa tunned end halvas tujus või kannatamatuna, masseeri nimeta sõrme ja sa peaksid üsna kiiresti leidma taas hingerahu ja see aitab sul lõdvestuda.
 
 
 


5. Väike sõrm
 

 
Väike sõrm on seotud neerudega. Ka siis, kui sul on tugev peavalu või pingevalu, mis annab endast kaelas tunda võid sa leida nendele probleemidele lahendust masseerides ja vajutades väikest sõrme.
 


 
Peopesa aga on seotud närvisüsteemiga. Kui sa tahad kaitsta oma tervist ja füüsilist vormi, on soovitatav patsutada sõrmeotstega vastu teise käe peopesa, see stimuleerib vereringet ja sa tunned end paremini.

Kommentaare ei ole