{ads}

HIDE

Viimased

latest

Puhasta oma karmat ja muuda oma elu paremaks

  Karma on mõiste, mille järgi on igal teol tagajärg. Kõik see, mida sa teed, on siis tegemist hea või halva asjaga, tuleb ...

 
Karma on mõiste, mille järgi on igal teol tagajärg. Kõik see, mida sa teed, on siis tegemist hea või halva asjaga, tuleb sulle endale tagasi.

Tegemist ei ole alati asjadega, mida sa oled hiljuti korda saatnud, karma hõlmab endasse ka eelmistes eludes korda saadetud tegusid.

Seega, kui hoolimata sellest, et sa oled väga hea inimene, juhtub sulle ikkagi halbu asju, siis tõenäoliselt oled sa midagi oma eelmises elus korda saatnud, mille eest sa nüüd karistust pead kandma.
 
 
 


Karmat on võimalik puhastada ja selle jaoks on olemas mitmeid erinevaid võimalusi.

Kui sul on tunne, et kõik läheb valesti ja elu saadab sulle ainult valusaid lööke, kui su suhted teiste inimestega lähevad ainult hullemaks ja kui sa saad ainult halbu uudiseid, siis proovi oma karmat puhastada.

Üks vahenditest, mis võimaldab seda teha, on muna. Muna aitab puhastada tšakraid viies juhtides energiat elust välja.

Muna on elu ja uuestisünni sümbol. Itaalias, Mehhikos ja Filipiinidel sümboliseerib muna midagi, mis toob positiivsust ellu.

Selleks, et puhastada karmat munaga, tuleb muna pesta soolavee ja sidrunimahlaga.

Kontrolli järele, et munakoorel ei oleks pragusid ega plekke.

Võta muna oma domineerivasse kätte ja ütle oma soov, näiteks, et muna võtaks sinult kõik negatiivse energia, mis sinu karmas on.

Seejärel lase munal libiseda laubalt kuni kõhuni.

Sa võid tunda kergeid vibratsioone ja füüsilist valu selle ajal, peale seda aga peaksid sa tundma end rahulikumana.

Võib juhtuda, et su muna värvub peale rituaali mustaks.


Kommentaare ei ole