{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida paljastab sinu soeng su isiksuse kohta?

Öeldakse, et soeng võib rääkida palju inimese tuju ja iseloomu kohta, seda juba selle tõttu, et kui inimene enese juures midagi ...

Öeldakse, et soeng võib rääkida palju inimese tuju ja iseloomu kohta, seda juba selle tõttu, et kui inimene enese juures midagi kardinaalselt muuta soovib, alustab ta tihti juustest ja teeb endale täiesti uue soengu.

Milline soeng sinul on?

1. Lühikesed juuksed

Lühikeste juustega ehk poisipeaga naised eelistavad tihti sellist soengut, mida on lihtsam korras hoida. Nad ei pea veetma tunde juukseid kuivatades ega soengut tehes. Sellised naised eelistavad lühikesi juukseid selle praktilise ja lihtsa hoolduse tõttu. Lühikeste juustega naised on tihti sportlikud, nad on suhtlemisaldis ja neil on suur tutvusringkond. Sellise lõikuse taha pole võimalik nägu peita aga poisipeaga naised ei lõika oma juukseid lühikeseks sellepärast, et neil on liiga palju enesekindlust. Poisipeaga naised peavad tööd väga tähtsaks, keeruliste situatsioonide korral hoiavad nad külma verd ja mõtlevad lahendustele. Võib aga juhtuda, et nad võtavad liiga ruttu otsuseid vastu mõtlemata seejuures tagajärgedele. Kes aga poleks vigadeta!
 
 
 
 
 


2. Bob lõikus

 Selline lõikus võib olla erineva tähendusega: kui juuksed on tahapoole soengus, siis võib see jätta liiga tõsise ja range ilme. Natukese laki või geeliga on võimalik saavutada üsna lahe, originaalne ja värske lõikus, mis annab vallatu välimuse. Sellepärast pole võimalik sellise soenguga naist kirjeldada paari sõnaga, sest ühelt poolt võib ta olla tõsine, oma arvamuste juures kinni , usaldusväärne. Teiselt poolt aga võib ta olla spontaanne ja vabameelne, avatud uutele kogemustele. Lisaks sellele on nad ausad ja ei karda öelda seda, mida nad mõtlevad.

Sellise soenguga naised leiavad ideaalse tasakaalu töö- ja eraelu vahel. Nii, nagu ka lühikese soenguga naised, leiavad nad tihti end keerulistes situatsioonides, sest nad tegutsevad sageli ilma mõtlemata.

3. Poolpikad juuksed

Lühikesed või pikad juuksed, mis on parim? Poolpikkade juustega naised ei suuda otsustada See suutmatus otsustada tuleb ilmsiks ka teistes elu valdkondades: nad veedavad palju aega unistades. Tihti on aga vaja kõrvalise isiku sekkumist selleks, et naine leiaks motivatsiooni ja tuleks pilvedelt alla ning võtaks vastutuse oma elu eest enese peale.

Poolpikkade juustega naistele aga meeldib see mulje, mis nad teistele endast jätavad. Nad teavad, et on elegantsed, stiilsed ja naiselikud. Nad teavad, et on mitmete meeste tähelepanu objektiks ja nende loomulik ilu tekitab imetlust. Sellest hoolimata ei ole see ainult nende välimus, mis pilke püüab, see on nende isiksus. Sellise soenguga naised teevad endale ruttu sõpru ja teavad, kuidas sõpru hoida. Töö juures hindavad nad uusi väljakutseid.
 
 
 
 
 


4. Pikad juuksed

Pikkade juustega naine eelistab pikka ja kestvat suhet ja jääb truuks oma elukaaslasele. Oma elukaaslase valiku juures on ta väga valib ja kõrgete ootustega. Kui ta õige inimese on leidnud, siis ei vaata ta enam mujale ja pühendub täiesti oma perele. Järk-järgulise lõikusega naine on aga valmis järeleandmisi tegema. Sirgete pikkade juustega naine ootab, et mees tema eest hoolitseks ja tahab, et ta oma armastust välja näitaks.

Pikkade juustega naised kannavad palju hoolt oma juuste eest. Nad võivad tunduda uhked ja vahest õelad aga tegelikult see pole nii. Tegelikult on nad kannatlikud ja suurte unistustega. Nad teavad, mida nad tahavad ja teevad kõik, et oma unistusi ellu viia. Nende sihikindlus viib tihti sihile.





Kommentaare ei ole