{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kassid kaitsevad sind halbade vaimude eest.

Tihti arvatakse, et kassid on iseteadvad, laisad ja armastavad palju magada. Ja ometi on kassides ettearvamatult palju häid omadusi, nad ka...

Tihti arvatakse, et kassid on iseteadvad, laisad ja armastavad palju magada. Ja ometi on kassides ettearvamatult palju häid omadusi, nad kaitsevad tegelikult paremini, kui keegi teine oma kodu.

Kassidel on omapärane anne: nad oskavad ja tunnetavad vaimolendite kohalolekut. Ja selle järel teevad nad kõik, et seda välja ajada. Kassid järgnevad vaimudele, püüavad nad lõksu ja katsuvad aru saada, millised kavatsused neil on. Mida nad tahavad? On neil halvad kavatsused?

Kui kass leiab, et vaim on halbade kavatsustega, siis teeb ta kõik, et sind kaitsta ja viia vaimolend kaugele eemale. Sa näed seda sellest, kui su kass käib ringi kodus teatud kohas, vaatab tühjusse või käitub kummaliselt. Kassid kaitsevad meid vaimude vastu ja sellepärast on juba hea, kui kodus on kass.

Kass on sinu tõeline kaitsja, kui ta tuleb end vastu sind hõõruma, siis ei ole see alati sellepärast, et sa talle süüa annaksid, vaid ta annab sulle edasi oma jõudu. Ta kaitseb sind märkides su ära ja andes sulle edasi oma jõudu. Sellepärast ei tohiks sa kassi eemale lükata, kui ta end sinu vastu hõõruma tuleb.

Kassid on imelised olendid, ära alahinda ta jõudu ja võimu.

Kommentaare ei ole