{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Millised sodiaagipaarid ei sobi kokku?

    JÄÄR ja KALJUKITS Nii Jäärad, kui Kaljukitsed armastavad konkurentsi ja võistlusvaimu. Nende jaoks koosneb ...

 
 
JÄÄR ja KALJUKITS


Nii Jäärad, kui Kaljukitsed armastavad konkurentsi ja võistlusvaimu. Nende jaoks koosneb kogu nende elu väljakutsetest. Aga just see ühine joon võib tekitada palju tülisid ja vaidluspunkte nende vahel. Lisaks sellele on Kaljukits konservant, kes peab kinni traditsioonidest ja kellel on oma väljakujunenud printsiibid, Jäär aga vajab muutusi, uudsust ja seiklusi. Nende kahe vahel on liiga palju erimeelsusi, mis neid lahutavad.

SÕNN ja LÕVI

Sõnnid paistavad silma oma kangekaelse loomuse ja jonnakuse poolest. Teisisõnu, ta ei anna iialgi anna ega tagane oma arvamustes. Lõvi aga tahab valitseda, nii iseenda, teiste inimeste - ühesõnaga kõige üle. Ta tahab tunda end paremana, kui teised. Seega, kui Sõnn kohtab Lõvi, siis tekitab see nende vahele tihti sädemeid.
 
 
 


KAKSIKUD ja KALAD

Kaksikud on väga sotsiaalsed, avatud, vabameelsed, toredad. Ta laseb alati südamel end juhatada aga ei otsi just kedagi kogu eluks. Ta ei taha end siduda ja oma vabadust kellelegi kinkida. Kalad aga tahavad tugevaid tundeid, ausust,  tõotusi kogu eluks jne. Nad on liiga erinevad, et nende vahel midagi tõsist saaks olla.

SKORPION ja AMBUR

Skorpion on salapärane, müstiline ja atraktiivne. Ambur on aga tugeva isiksusega, kes ei hoia oma keelt hammaste taga vaid ütleb otse välja, mis mõtleb. Neil tuleb ette liiga palju erimeelsusi tänu oma suurele egole.






Kommentaare ei ole