{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Millised on kõige ohtlikumad tähemärgid FBI järgi?

Astroloogia järgi on igal tähemärgil häid ja halbu külgi. Millised on kõige ohtlikumad tähemärgid FBI järgi, kes koostas nimekirja võtt...

Astroloogia järgi on igal tähemärgil häid ja halbu külgi. Millised on kõige ohtlikumad tähemärgid FBI järgi, kes koostas nimekirja võttes aluseks kõigi aegade suurimad kurjategijad.

VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)

Vaimse tasakaalu puudus

FBI järgi on see kõige ohtlikum tähemärk, kes paneb kuriteo toime äärmuslikust kirest, jättes omale eripäraseid jälgi oma ohvri kehale. Vähi tähtkujus sündinud inimesi on kinni peetud korduvalt samade kuriteo tüüpide toimepanejatena tänu nende puudulikule vaimsele tasakaalule.

SÕNN ( 20. aprill - 20. mai)

Liigsed nõudmised

Teine koht selles nimekirjas kuulub Sõnnile. Kui Sõnn tunneb end emotsionaalselt halvasti, paneb ta kõiki teisi ka halvasti tundma. Ja kuna Sõnn tunneb isiklikku vastutust kõikide inimeste eest nagu oleks ta sündinud juhina, tahab ta kõike ja kõiki kontrollida ja mitte keegi ei saa teda peatada.

AMBUR ( 23. november - 22. detsember)

Võib olla julm

Ambur paneb kuriteo toime ainult siis, kui ta elu on ohus. Ja siis võib ta olla äärmiselt julm. Muuseas on nad väga head vargad ja suurem osa kurjategijatest vanglas istub just varguste eest kinni.

JÄÄR ( 21. märts - 19. aprill)

Ei kannata olla kellegi alluv ja tegutseb parem illegaalselt.

Jäär on jonnakas ja ei allu mitte kellelegi, kui keegi teda selleks aga sunnib, teeb ta ikkagi oma tahtmise järgi. Tihti tegeleb illegaalse äriga.

KALJUKITS ( 23. detsember - 20. jaanuar) 

Mitmekülgne aga üsna hooletu kriminaal

Kaljukits on üsna osav mitmete erinevate kuritegude sooritamise juures aga kahjuks on ta alati üsna hooletu ja jätab jälgi endast maha.

NEITSI ( 24. august - 23. september)

Spetsialist igasuguste varguste asjus ilma ainsatki jälgi jätmata.

Ta on perfektsionist ja varguste alal spetsialist. Ta teeb seda väga hästi ja peene oskusega, mis muudab raskeks tema jälgi leida. Interneti piraatlus ja muud vargused on tema ala.

KAALUD ( 24. september - 23. oktoober)

Pangaröövel

Isegi, kui tema sümboliks on kaalud, kes võivad kuritegusid korda saata, ei riku Kaalud ise seadust niisama lihtsalt. Teda huvitab raha ja ta on tihti seotud just pangaröövidega.

KALAD ( 19. veebruar - 20. märts )

Sarimõrvar

Kalade tähtkujus inimesi leidub tihti sarimõrvarite seas. Neil on oma maailmavaade, mis tihti teiste omaga ei kattu. Ja neil on teistest raske aru saada.

SKORPION ( 24. oktoober - 22. november)

Armukade, agressiivne, sadistlik

Skorpion võib olla äärmiselt ohtlik, kui asjad ei lähe tema tahtmise järgi. Ta armastab teistega manipuleerida ja on valmis kõigeks.

LÕVI ( 23. juuli - 23. august)

Halb iseloom, psühhopaat, sooritab kuritegusid selleks, et silma paista.

Lõvi on tulemärk, mida juhib Merkuur. See kõik võib teda aga panna korda saatma kuritegusid ainult selleks, et oma ego rahuldada.

VEEVALAJA ( 21. jaanuar - 18. veebruar)

Manipulaator ja kättemaksuhimuline

Muidu nii healoomulik Veevalaja on äärmiselt kättemaksuhimuline. Temale omane võlu ja juhiomadused muudavad ta heaks manipulaatoriks, kes võib seda oma huvides ära kasutada.

KAKSIKUD ( 21. mai - 20. juuni)

Püsimatu hing, kes võib korda saata maksupettusi

Kõige ohtlikum kõikidest tähemärkidest on Kaksikud. Kaksik on aga võimeline maksupettusteks.






Kommentaare ei ole