{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks Skorpionid on parimad sõbrad?

Skorpioni tähemärk pole mitte tavaline tähemärk, neil on täiesti omapärane ja ainulaadne isiksus. Skorpion on salapärane ja müstiline, kes e...

Skorpioni tähemärk pole mitte tavaline tähemärk, neil on täiesti omapärane ja ainulaadne isiksus. Skorpion on salapärane ja müstiline, kes ei räägi kõigile ei enda ega teist elust. See on tähemärk, mis elab kirglikult, võib aga olla vahest külm ja eemalolev. Tegelikult aga on Skorpion parim sõber, kes sul olla võib.

15 põhjust, miks Skorpion on parim sõber.

1. Ta on siiras.

Isegi, kui tõde teeb vahest haiget ja sellega on raske leppida, Skorpion ütleb sulle seda otse ja keerutamata, sulle otse silma vaadates. Skorpion on otsekohene, siiras ja aus.

2. Talle meeldib, kui sul hästi läheb.

Tal on hea meel, kui sul hästi läheb. Kui su parim sõbranna on Skorpion, siis teeb ta kõik, et sa hea välja näeksid ja et sa õnnelik oleksid.

3. Ta on parim kaaslane.

Hoolimata oma suurest armukadedusest võid sa olla kindel, et Skorpion on ja jääb su parimaks kaaslaseks. Oma armastust tõestab ta tegude, mitte sõnadega. Aga sellegipoolest on ta suur romantik ja väga kirglik.

4. Ta on realist. 

Isegi kõrvuni armununa on Skorpion pragmaatik, kes näeb ära iga inimese tõelise palge tema välimuse taga.

5. Skorpionil ambitsioonidest puudust ei tule.

Skorpion otsib jätkuvalt oma kohta siin päikese all ja töötab raskelt, et oma tahtmist saada. Ta on valmis kõigeks selle nimel, et oma unistusi täide viia.

6. Tal on hea intuitsioon.

Skorpioni intuitsioon on väga tugev, tänu sellele ei eksi ta peaaegu mitte kunagi.

7. Ära räägi kunagi Skorpioniga rahast.

Raha on tema jaoks teema, millest ta ei räägi mitte kellegagi. Tema sissetulekud, investeeringud ja säästud jäävad tema enese teada. Sa ei saa iialgi teada, kui palju raha tal tegelikult on.

8. Ta oskab elu nautida.

Hoolimata oma heast kontrollist raha üle lubab ta endale aeg-ajalt suuremaid kulutusi ja oskab elu nautida.

9. Tema peale võib loota.

Skorpion on see, kelle peale sa võid alati loota, kui sul on probleeme.

10. Ta ei mõista su üle kohut.

Ta jääb erapooletuks, ausaks ja objektiivseks. Temast saaks hea jurist. Tema hea analüüsivõime ja leidlikkus teevad temast hea detektiivi.

11. Tema eemalolev ja jahe olek on tihti petlikud.

Esimesel kohtumisel on ta tihti eemalolev ja reserveeritud olekuga. Kui sa aga teda parmeini tundma õpid, siis näed sa, et see on külg, mida ta ainult neile näitab, keda ta ei tunne.

12. Ta on kirglik armastaja.

Skorpion on kõige sensuaalsem ja erootilisem tähemärk.


Kommentaare ei ole