{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida 2019. aasta sulle toob?

Aasta lõpp on alati soodus selleks, et uusi otsuseid järgmiseks aastaks vastu võtta. Paljudele tähemärkidele ennustavad planeedid suuri muut...

Aasta lõpp on alati soodus selleks, et uusi otsuseid järgmiseks aastaks vastu võtta. Paljudele tähemärkidele ennustavad planeedid suuri muutusi, tuues kaasa häid ja uusi üllatusi.



Mida siis 2019. aasta astroloogilistele tähemärkidele kaasa toob?



VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Ametialasel pinnal on su töökoht kindlustatud ja kaua oodatud palga kõrgendus tuleb õigel ajal. Sellegipoolest, ära kuluta liiga palju ja hakka mõtlema säästude kõrvalepanemise peale. Aasta esimestel kuudel võib sulle tunduda, et sa ei saavutagi oma seatud eesmärke, selleks pead sa ootama aga ära suve. Sul ei ole midagi kaotada sellel aastal.

KALAD ( 19. veebruar - 20. märts)

Sellel aastal on sinu tähelepanu keskpunktis spirituaalne kasvamine. Sul tuleb raskeid hetki ette aga keskendu oma seatud eesmärkidele. Aasta lõpus oled sa sisemiselt kasvanud ja see aitab sul hoida energiat nende projektide jaoks, mis sind kõige rohkem huvitavad.

JÄÄR ( 21. märts - 19.aprill)

Sul tuleb põnev aasta, mille jooksul sa teed suuri edusamme oma karjääris. Võib-olla on tegemist uue ja hea töökohaga või siis ametikõrgendusega. Kuidas ka ei ole,  sind ootab sellel aastal ees rahaline kindlus aga sellegipoolest pead sa õppima vähem kulutama.

SÕNN ( 20. aprill - 20. mai)

Tulevikule mõtlemine tekitab sinus muret, eriti aasta esimestel kuudel - perioodil, mil sa tunned end eriti närvilisena. Kui sa aga suudad rahulikuks jääda, siis lähevad asjad paremaks aasta keskel või natuke hiljem. Ja asjad lähevad paremaks kõikides valdkondades. Sinu hiilgehetk saabub, sa pead lihtsalt olema kannatlik ja ootama.

KAKSIKUD ( 21. mai - 20. juuni)

2019. aasta tuleb sinu aasta. Kõik eelnevate aastate jooksul kokku kogunenud halb jääb selja taha. Sa alustad otsast peale ja su suhteprobleemid lahenevad iseenesest. Sa ei hakka enam kulutama oma energiat ega aega nende inimeste peale, kes seda ei vääri, sest sul on liiga palju tegemist muude asjadega.

VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)

Sa pead olema vähem nõudlikum teiste suhtes ja keskenduma rohkem oma perele, kes peaks olema sinu elus esmakohal ja olema sinu peamine tugi. Pere on sinu kõige suurem väärtus ja sa oskad seda õnneks hinnata.

LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Sinu jaoks toob see aasta kaasa suuri muutusi. Su stress hakkab kaduma ja ees on ootamas mitmed suured reisid. Katsu oma ego natukene maha rahustada ja ära mine liiga uhkeks, sellega väldid sa draamasid, mida sa ei vaja.

NEITSI ( 23. august - 22. september)

Neitsi jaoks tuleb see aasta eelmisest parem. Aasta algus on sobiv positiivseteks muutusteks. Peale esimest semestrit võib ette tulla mõningaid raskusi ja sa pead olema tähelepanelik, sest mõned inimesed katsuvad sinust ettepoole jõuda või sind takistada edu saavutamast.

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Sellel aastal liidad sa töö ja lõbu. Tasakaal on oma kohal igas valdkonnas ja huvitavad sündmused ootavad sind. Muuseas ootab sind rahaline tugi, võib-olla mõnelt lähedaselt või mineviku tuttavalt.

SKORPION ( 23. oktoober - 21. november)

Sellel aastal pulbitsed sa energiast ja seda on su näost näha. Kaks uut sündmust on ootamas. Tegemist võib olla mõne reisiga välismaale, mis muudab su elu kardinaalselt või on tegemist spirituaalse kasvamisega. Armastuse tipppunktiks on augustikuu ja see on muuseas sellel kuul just, kus kõik vallalised Skorpionid peaksid tanu alla saama.

AMBUR ( 22. november - 21. detsember)

Kõik sinu pingutused, mida sa oled eelnevatel aastatel teinud, kannavad lõpuks oma vilja. Seega, jätka samas vaimus. Aprillikuu võib aga enesega kaasa tuua mõningaid muutusi. Võib olla on tegemist karjäärimuutusega ent kui sa selle kasuks otsustad, siis tea, et see ei saa kerge olema.

KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits, see aasta tuleb sinu aasta. Lõpuks ometi saab su vaeva nägemine väärilise tasu ja sind hinnatakse su oskuste pärast. Võib juhtuda, et sa näed minevikus aset leidnud sündmusi uue pilgu läbi. Pühenda rohkem aega oma perele, vastasel korral võib seal ebameeldivusi ette tulla.




Kommentaare ei ole