{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kalade tähtkujus sündinud naised

Enam-vähem kõik teavad, kui palju häid omadusi on Kalade tähtkujus sündinud inimestel. Milline on aga Kalade tähemärgi all sündinud naine te...

Enam-vähem kõik teavad, kui palju häid omadusi on Kalade tähtkujus sündinud inimestel. Milline on aga Kalade tähemärgi all sündinud naine tegelikult? Oma hinges armastab ta ilu ja on väga
sensuaalne. Temas on midagi erilist, mis teisi ligi tõmbab. Tema salapära seisneb tegelikult aga selles, et ta on lihtsalt hea inimene, kes näeb enese ümber teisi inimesi. Ta võib olla kõige atraktiivsem, kõige pilkupüüdvam teiste seast... Ta on Kalade tähtkujus sündinud naine.

Temas on mingi eriline aura. Ta on emotsionaalne, tundlik, vastuvõtlik, unistaja... Ja mitte ainult! Ta on kirglik naine ja romantiline. Väga naiselik naine!

Tihti on aga temast raske aru saada. Sest ta on suur unistaja, kelle jalad tihti maad puudutavad. Ta tunneb kõike väga tugevalt.

Ta unistab suurest ja tõelisest armastusest. Nagu romaanides. Ja filmides. Vastu pakub ta tingimusteta armastust, pühendumust oma perele. Ta on valmis selle nimel kõigeks.

Ta kohaneb ruttu kõigega, ta oskab end teiste asemele panna ja mõistab seega teisi inimesi. Ta on kaugel eemal materialismist. Tema jaoks on inimsuhetel palju suurem väärtus. Ta on ingellik.


Kommentaare ei ole