{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Ambur, kes ta õieti on?

Kui sa oled sündinud 23. novembri ja 20. detsembri vahel, siis oled sa Amburi tähtkujust, mis on üheksas astroloogiline tähemärk. Sagel...

Kui sa oled sündinud 23. novembri ja 20. detsembri vahel, siis oled sa Amburi tähtkujust, mis on üheksas astroloogiline tähemärk. Sageli sümboliseerib Amburit Kentaur, kelle üks pool on inimese, teine hobuse oma. Ambur on tulemärk, kellel on oma kindel iseloom.

Ambur on optimist

Optimism on ilmselt kõige parem iseloomustus, mis Amburite kohta käib. Ta võib sattuda kõige hullemasse olukorda aga ta ei anna alla, kui tal on veel vähimgi lootus olemas. Tema optimism on muuseas nakkav ja kui tegemist on meeskonnatööga, siis on tema see, kes tihti teisi motiveerib ja innustab. Kusjuures ta teab ise ka, et tema hea tuju ja positiivne maailmavaade on nakkavad, sest just sellepärast pöörduvad kõik tema sõbrad esimesena tema juurde, kui vajavad, et keegi ende tuju tõstaks.

Ambur on ambitsioonikas

Kui Ambur on optimistlik, siis on see sellepärast, et ta on väga ambitsioonikas ja ei lase end teel olevatest takistustest heidutada. Tema sõnavaras on ainult edu ja kordasaatmine, läbikukkumine ja masendus ei tule kõne allagi. Ja tema otsusekindlus on see, mis viib ta kaugele.
 
  
 
 
 


Ambur on hea inimene.

Ambur on tugeva iseloomuga aga ta on oma südamelt hea. Eriti hästi on seda näha siis, kui asi puudutab tema lähedasi ja peret. Ta on valmis nende nimel suuri ohverdusi tooma.

Ambur on emotsionaalne.

Ambur võib tunduda, nagu keegi ei saaks talle midagi teha ja miski teda ei puuduta aga tegelikult, kui ta on haiget saanud, on tal raske oma tundeid varjata. Igapäevased probleemid ei puuduta teda aga kriitika lähedase inimese suust teeb talle palju haiget ja läheb aega, enne kui ta suudab andestada. Tema teab paremini, kui keegi teine, et sõber võib teinekord teha palju rohkem haiget, kui vaenlane.

Ambur on iseseisev.

Üksi kõikide vastu, see on Amburi deviis, kes ei karda midagi ja on võimeline kogu maailmale tõestama, et tema jaoks võimatut pole olemas.



Kommentaare ei ole