{ads}

HIDE

Viimased

latest

12 karma seadust, mis muudavad su elu!

      Mis üldse on karma? Karma on sanskrit'i termin, mis tähendab "tegu" ja "tegutsemist"...

 
 
 
Mis üldse on karma?

Karma on sanskrit'i termin, mis tähendab "tegu" ja "tegutsemist". Karma on samasugune nagu Newton'i seadus, mis väidab, et iga tegu vallandab vastasjõu teisest suunast, mis hakkab sinu poole liikuma. Kui inimene mõtleb, räägib või teeb midagi, siis loob ta jõu, mis vastavalt sellele reageerib. 
 
 
 

See teo ja tagajärje seadus ei ole karistus aga seda on hea teada selleks, et muuta oma elu paremaks.

Inimene ei saa põgeneda oma tegude tagajärje eest aga ta kannatab ainult siis, kui ta ise on loonud põhjuse kannatusteks.

Et aga mitte karta ja elada iseseisvalt karma maailmas on hea teada 12 karma seadust.
 
 
 


1. Suur seadus.

Mida sa külvad, seda sa lõikad. 

Seda tuntakse samuti, kui seadust, mille järgi järgneb igale teole tagajärg. Kõik, mida sa universumis vallandad, tuleb sulle tagasi. Kui sa soovid oma ellu õnne, rahu, armastust ja sõprust, pead sa OLEMA õnnelik, rahulik, armastav ja hea sõber.

2. Loomise seadus.

Elu ei lähe ise niisama, ta tahab, et sa selles osaleksid. Sa oled üks universumiga, nii seest, kui väljastpoolt. Ole sina ise ja ümbritse end sellega, mida sa praegu oma ellu tahaksid.

3. Alandlikkuse seadus.

Selle eest, millega sa leppida ei taha, pole sul pääsu. Kui see, mida sa näed, on mõni vaenlane või halva iseloomuga inimene, siis ei keskendu sa piisavalt kõrgel tasemel iseendale.

4. Kasvamise seadus.

Sa oled seal, kuhu sa minna tahad.

Kasvada vaimselt, tähendab seda, et me peame muutma ja mitte inimesi, kohti või asju, mis meid ümbritsevad. Ainuke asi, mida elu sulle annab, oled sina ise ja see on ainuke pidepunkt, millele sul on kogu kontroll olemas.

Me muudame inimest, kes me oleme, oma südames ja elu meie ümber muutub vastavalt sellele ise.
 
 
 
 

5. Vastutuse seadus.

Iga kord, kui minu elus on midagi halba, on midagi halba minu sees. Me oleme ainult peegelpilt sellest, mis meid ümbritseb, see on universaalne tõde. Me peame võtma enese peale vastutustunde selle pärast, mis meie elus toimub ja lahti on. Kõik saab alguse sinust endast.

6. Ãœhenduse seadus.

Isegi, kui sulle tundub, et see, mida sa teed, on ilma tagajärjeta ja mõttetu, on tähtis, et sa teaksid: kõik peab olema tehtud nagu kõik see, mis on universumis ühendatud. Iga etapp viib järgmise etapini ja nii edasi. Keegi peab tegema alguse selleks, et luua midagi. Esimene ja viimane etapp on sama suure tähtsusega. Sest nad mõlemad on olulised selleks, et asja täide viia. Minevik, olevik ja tulevik on kõik omavahel seotud.


7. Keskendumise seadus.

Sa ei saa mõtelda kahele asjale samal ajal. Kui sa keskendud vaimsetele väärtustele, on võimatu, et sa mõtled asjadele, mis tekitavad kadedust või ajavad vihale.

8. Andmise ja headuse seadus.

Kui sa näed midagi, mis on õige, siis pead sa oma elu jooksul seda tegema. Kui õige hetk kätte jõuab, pead sa tegema seda, mida sa oled õppinud.
 
 
 
 


9. Praegu ja siin seadus.

Tagasivaatamine selle suunas, mis oli, takistab meil olla täielikult siin ja praegu. Vanad mõtted, vanad harjumused, vanad unistused.... Takistavad meil saada uusi.

10. Muutumise seadus.

Asjad korduvad täpselt nii kaua, kuni sa oled õppetunnist õppinud ja aru saanud, et sa pead teist teed pidi minema.

11. Kannatlikkuse ja tasu seadus.

Kõik teenitud palgad nõuavad algselt tehtud tööd. Kestvad tasud nõuavad tööd kannatlikkuse ja sihikindlusega. Tõeline rõõm järgneb, kui sa teed seda, mida sa oled loodud tegema ja ootad, et tasu tuleb sellest ise.

12. Väärtuse ja inspiratsiooni seadus.

Sa saad alati midagi, ükskõik, kui palju sa ka ei ole investeerinud. Asjade tõeline väärtus on otsene tagajärg sinu enda samasse asja investeeritud energiast ja kavatsusest.
 

Kommentaare ei ole