{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks mees läheb mujale vaatama?

Kõik inimesed unistavad, et armastus kestaks igavesti. Kahjuks aga päris elus lõppevad enamikud abielud lahutusega. Ja teineteise petmisega...

Kõik inimesed unistavad, et armastus kestaks igavesti. Kahjuks aga päris elus lõppevad enamikud abielud lahutusega. Ja teineteise petmisega. Mis paneb ühte meest oma naist petma?

1. Tema jaoks on tegemist ainult sõprusega.

Mehel võib olla naissoost sõpru, sellest ei ole midagi ebanormaalset. Ja seda ei saa talle ette heita. Imelik oleks, kui tal üldse sõpru ei oleks. Ent väike oht jääb alati, et neist sõprussuhetest midagi muud välja kasvab.

2. Ta pole piisavalt täiskavanu.

Ta võib sinuga koos olla aga pole ikkagi veel piisavalt suureks kasvanud, et aru saada, milliseid kohustusi talle kahe inimese kooselu kaasa toob. Ta võib-olla ei teadnud ise ka õieti, mida see endaga kaasa toob ja tahab veel elu nautida.

3. Teda köidab see, mida ta ei saa endale.

Mõned mehed on sellised. Neile meeldib elu nautida ja naisi koguda. Ja kui ta on kätte saanud selle, mis tahab, siis tüdineb ta ruttu sellest ja läheb uutele jahimaadele. Võib-olla on tema jaoks see väljakutse? Võib-olla tunneb ta sinu seltsis igavust, sest ta on saanud, mis tahtis.

4. Talle meeldivad elurõõmsad ja õnnelikud naised.

Kui sa kodus oled pidevalt näägutamas ja teda kritiseerimas, võib juhtuda, et mees läheb mujale vaatama. Kodus valitsev õhkkond võib talle vastumeelseks muutuda ja ta võib minema minna otsima mujalt seda, millest tal kodus puudus.

5. Ta tahab vaheldust.

Abielu toob enesega paratamatult kaasa rutiini ja üksluisuse, mille vastu peab võitlema. Kui teie suhe muutub üksluiseks, siis pikemaajaliselt võib mees minna mujale vaatama, et oma elule uut värskust anda.

6. Ta ei ole sinuga õnnelik.

Ta võib-olla kahetseb seda, et end sinuga sidus. Võib-olla ei vasta see tema ettekujutlustele kooselust ja ta tunneb, et tal on millegist puudus. Võib-olla on teil liiga palju probleeme ja ebakõlasid? Kui teie vahel enam armastust pole, võib ta minna seda mujalt otsima.

7. Ta tunneb, et teda ei hinnata ega väärtustata.

Võib-olla ei hinda sa oma meest piisavalt ja ta läheb mujale vaatama, et leida kedagi, kes teda väärtustada oskab.

Kommentaare ei ole