{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kuidas iga tähemärk oma viha välja elab?

Kõik inimesed vihastavad aeg-ajalt, lihtsalt võimatu on mitte külma närvi või kannatust kaotada mõningates olukordades. See, kuidas inimene...

Kõik inimesed vihastavad aeg-ajalt, lihtsalt võimatu on mitte külma närvi või kannatust kaotada mõningates olukordades. See, kuidas inimene olukorrale reageerib, sõltub aga tema isiksusest ja närvikavast. Ja astroloogia järgi ka tema tähtkujust.

JÄÄR

Kuna Jäär on üks tulemärkidest, siis võib ta sind pihuks ja põrmuks teha vihastades. Temaga on mõttetu vaielda, sest alati peab talle viimane sõna jääma.

SÕNN

Sõnn nii kergesti oma külma närvi ei kaota aga sa pead ettevaatlik olema, kui sa ta kannatuse proovile paned. Ta võib muutuda vägivaldseks, kui keegi talle haiget teeb, eriti juhul, kui talle valetatakse, tema usaldust kuritarvitatakse või teda mingil muul viisil reedetakse. Kui ta kord vihastanud on, on parem temast eemale hoida ja lasta tal maha rahuneda.

KAKSIKUD

Kaksikutel on vihastamisega oma teema. Isegi, kui ta peaks vihastama, läheb see tal ruttu üle. Ta on elurõõmus ja ei näe põhjust, miks ühte asja nii kaua leierdada. Ta lihtsalt ei viitsi ärrituda tühja asja pärast.

VÄHK

Vähk on oma loomult heatahtlik aga kui sa ta välja vihastad, siis muutub ta passiiv-agressiivseks. Ta ei tule sulle ütlema, mis teda välja vihastas. Kui sa siis ise seda ei taipa ja ära ei suuda arvata seda, siis ei oska sa temaga oma probleeme lahendada.

LÕVI

Lõvi on tulise loomusega ja see on ka normaalne, sest ta on tulemärk. Ta ei hakka sinuga pimesikku mängima, kui ta vihastab, siis ütleb ta sulle selle otse välja. Ta võib öelda teravalt ja seda, mida ta tegelikult ei mõtle. Ära võta seda kõike südamesse, sest ta tegelikult peab lihtsalt oma viha välja elama.

NEITSI

Neitsi on üks kannatalikumatest tähemärkidest. Tõenäoliselt ei vihasta ta kunagi. Vähemalt ei tunnista ta sulle seda kunagi. Ta ei saa nagunii oma tunnetega toime, ei enda ega teiste omadega, sellepärast ära oota, et ta tuleks sulle ütlema seda, kui ta vihane on.

KAALUD

Tema väldib konfliktseid situatsioone iga hinnaga. Ta tahab elus tasakaalu. Vihastamine ei käi asja juurde. Ta hoiab sellepärast kõik enda sees, et vältida tüli, isegi juhul, kui midagi teda tõesti ärritama peaks.

SKORPION

Kui sa peaksid teda vihastama, siis jälgi tema kehakeelt. Ta ei hakka sulle välja ütlema, et ta on ärritunud, sest see on tema jaoks nõrkuse tunnus. Ent Skorpion maksab alati kätte. Ta peab salaviha ja ei jäta sind tulevikus karistamata.

AMBUR

Kui sa ta välja vihastad, siis teeb ta su elu keeruliseks. Ta ei talu reetist. Parem on sellisel puhul lasta tal maha rahuneda, sest vastasel korral võib ta muutuda viitsütikuga pommiks. Vihastades muutub ta eriti sarkastiliseks.

KALJUKITS

Kaljukits on maamärk ja tavaliselt nii lihtsalt ei vihasta. Ta eelistab olla rahulik selle asemel, et kaotada oma energiat vihastamise peale. Kui ta aga peaks vihastama, siis on parem ruttu jalga lasta.

VEEVALAJA

Veevalajale meeldivad head ja sisurikkad vaidlused aga tüli ta ei kannata. Kui sa ta välja vihastad, siis ära oota, et ta sind edasi kuulama jääb. Ta jalutab minema ja läheb tuulutab pead selleks, et oma viha leevendada ja mõtelda. Kui ta aga peaks jääma paigale, siis teeb ta seda stiilselt jaend häbistamata.

KALAD

Veemärgina on tema tunded sügavad. Ta võib vihastada mitte millegi pärast ja põhjust ei saa sa tõenäoliselt kunagi teada. Talle ei meeldi vaielda ja ta väldib tülisid. Ta eelistab olla parem üksi, et maha rahuneda ja tegeleda siis millegi muuga.



Kommentaare ei ole