{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nooruse saladus - ilueliksiiri retsept!

Enamik naisi kalduvad uskuma, et noore ja pringi naha saladus seisneb kallistes iluvahendites. Tegelikult on need tooted täis aga palju keem...

Enamik naisi kalduvad uskuma, et noore ja pringi naha saladus seisneb kallistes iluvahendites. Tegelikult on need tooted täis aga palju keemilisi ühendeid, mis võivad pikaajalisel kasutamisel tekitada haigusi.

Sama head, kui kallid iluhooldusvahendid, aitavad ka looduslikud tooted saavutada häid tulemusi. Lisaks sellele pole karta kõrvaltoimeid.

Üks 80-aastane naine, kes näeb oma vanuse kohta poole noorem välja, jagab oma noorusliku välimuse saladust.

Ta väidab, et tema noruse saladus seisneb eliksiiris, mis on muutnud ta juuksed paksemaks ja säravamaks. Samuti on see muutnud ta naha pringimaks ja nooremaks.

Nooruseeliksiiri valmistamiseks läheb vaja:

2 sidrunit

100 ml linaõli

pool kilo naturaalset mett

1 küüslauk

Riivi sidrun ja koori küüslauk. Pane nad mikserisse ja lisa teine koorimata sidrun. Sega. Lisa mesi. Sega veel kord läbi ja lisa linaõli. Sega kõik korralikult läbi ja vala saadud segu pudelisse. Hoia pudelit kuivas ja valguse eest kaitstud ruumis.

Võtta sisse üks tl kolm korda päevas enne söögikorda.

Loe ka:  5 tõhusat ilunippi, kuidas saada kuu ajaga ilus nahk.

Hoiatus

Linaõli reageerib ravimitega! Seega, kui sa võtad ravimeid, siis konsulteeri enne arstiga.

Koostisainete kasulik toime

Sidrun

Sidrun sisaldab rikkalikult antioksüdante ja toitaineid, mis aitavad tugevdada immuunsussüsteemi kaitsevõimet. Sidrun aitab võidelda erinevate patoloogiliste agressioonide vastu (bakterid, mikroobid, viirused), mis võivad organismi rünnata ja tekitada põletikke.

Sidrun on ka hea iluvahend, mis puhastab nahka ja kaitseb seda vananemise eest. Juustele aga lisab sidrun toonust ja sära.

C-vitamiin, mida sidrun sisaldab, aitab kaitsta head silmanägemist. Menüü, mis sisaldab rikkalikult tsinki, beetakaroteiini, C - ja E -vitamiini, aitab vähendada suurel määral nägemisprobleeme. Uuringud on ka näidanud, et regulaarne ja piisav C-vitamiini tarbimine vähendab 60% katarakti riski.

Küüslauk

See tugeva maitsega lauguline omab suurt antiseptilist, antiviraaliset ja põletikuvastast toimet. Küüslauk aitab ravida mitmeid haigusi ja toetab organismi head funktsioneerimist. Küüslauk sisaldab rikkalikult antioksüdante, allitsiine ja flavonoide, aitab võidelda vabade radikaalide vastu, mis ründavad erinevaid keha kudesid ja kiirendavad vananemisprotsessi.

Loe ka:  Ära lase oma kätel oma vanust reeta! Mõned nõuanded, mis aitavad kätele noorenduskuuri teha.

Mesi

Mesi sisaldab rikkalikult toitaineid ja antioksüdante ning on meie kehale kasulik. Mesi taastab rakke. Mee antibakteriaalne ja põletikuvastane toime aitab nahka toita, niisutada ja kaitsta väliste agressioonide eest.

Linaõli

Linaõli toetab silmade tervist kaitstes neid. Linaõli sisaldab palju omega-3, mis on peamiseks silma võrkkesta raku komponendiks, aidates parandada silmanägemist.

Kommentaare ei ole