{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sajandi pikim kuuvarjutus leiab aset TÄNA!

Üks kõige põnevamatest asjadest Universumis on see ühendus, mis on kõige vahel. Iga inimese, looma ja looduseelemendi vahel on ainulaadne en...

Üks kõige põnevamatest asjadest Universumis on see ühendus, mis on kõige vahel. Iga inimese, looma ja looduseelemendi vahel on ainulaadne energia. Ja see energia on see, mis loob meie kõigi vahel ühenduse. Kuul aset leidvatel energeetilistel asjadel on väga suur mõju inimeste emotsioonidele ja suhetele. Sellepärast on täna aset leidval kuuvarjutusel väga suur mõju meile kõigile.

Mis siis juhtuma õieti hakkab? 

Täna aset leidvat kuuvarjutust nimetatakse Verekuuks ehk Punaseks kuuks. See kuuvarjutus kestab 103. minutit ja selle jooksul asetsevad Maa, Kuu ja Päike ühel joonel. Seega Maavari jääb Kuu taha ning päikesekiired ei valgusta Kuud, tekitades täieliku kuuvarjutuse, mis annab viimasele punaka värvi.

Paljudes maades on võimalik seda erakordset sündmust vaadelda aga seda ainult paikades, kus taevas ei ole pilvine.

Milline mõju on aga Verekuul inimestele? 

Seda, et täiskuul on väga tugev mõju inimestele, nende suhetele teistega ja tervisele, teavad kõik. Tihti aga on aset leidvad muutused niivõrd väikesed, et neid ei panda lihtsalt tähele. Ent kuuvarjutuse mõju võib olla tugevam.

Astroloogid usuvad, et vastupidiselt tavalisele täiskuule, see punane täiskuu toob enesega kaasa suuri psühholoogilisi muutusi ning tekitades lõhesid inimsuhetes, mis võib kesta kuni kaks nädalat. Ei maksa unustada, et mitte kõigil pole sama tunnetustase kuuenergiale ja sellepärast tunnetavad paljud rohkem kuuvarjutuse mõjusid, teised jälle vähem.

Punane täiskuu tekitab aga 

- stressi ja muretsemist

- pingeid ja suhteprobleeme

- üldist väsimust ja uneprobleeme

- kurbust ja tühjusetunnet

- agressiivsust ja suhete lõhenemist

- tujumuutusi

Kõige parem oleks ennetada seda kõike ja olla valmis muutusteks. Nautida seda erakordset kuuvarjutust ja vältida negatiivseid mõjusid.

Tegele joogaga või meditatsiooniga, et stressi maandada

Toitu tervislikult ja eelista magneesiumirikkaid toiduaineid (banaan, pähklid, avokaado)

Maga piisavalt (vähemalt 8-tundi ööpäevas), sest see aitab võidelda stressi ja depressiooni vastu

Ära võta vastu liiga tormakaid otsuseid kahe nädala jooksul.

Väldi kõike, mis võib tekitada tüli ja lahkhelisid, jää teistega suheldes rahulikuks

Tee hingamisharjutusi, see aitab stressi maandada.

Kuula rahustavat muusikat.




Kommentaare ei ole