{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks su mees on muutunud eemalolevaks ja ükskõikseks.

Kas sa oled viimasel ajal täheldanud, et su mees on hakanud justkui eemale hoidma sinust? Tõmbunud rohkem iseendasse? Muutunud jahedaks, üks...

Kas sa oled viimasel ajal täheldanud, et su mees on hakanud justkui eemale hoidma sinust? Tõmbunud rohkem iseendasse? Muutunud jahedaks, ükskõikseks ja näitab välja vähem tähelepanu sinu vastu, kui enne? Sa kardad, et ta üldse su maha jätab ja tahad teada saada, mis lahti on. Mõnikord ei piisa ainult sellest, et olla ilus selle jaoks, et meest enese kõrval hoida. Võib-olla just nimelt pöörad sa oma välimusele rohkem tähelepanu ja unustad, et mõned su niisama naljatoonil öeldud süütud naljad võivad pikapeale meest ärritama hakata. Eriti veel juhul, kui sa seda iga päev teed. Millised on need harjumused?

Ebaviisakas naine

Tunnista, et naine, kes oma kaaslase vastu viisakaks jääb, on palju atraktiivsem. Su mees ei pea sinust lugu, kui sa ropendad, oled ebaviisakas, ülbe teiste ja tema enese vastu ja kui sa teda koguaeg maha teed.

Kui sul on harjumuseks vulgaarselt end väljendada, siis tõenäoliselt läheb ta sinu juurest minema. Ole väärikas ja räägi nagu täiskasvanud inimesele kohane.  Mõtle enne, kui sa tegutsed ja midagi ütled.

Vaata ka:  Kui mees on memmepoeg

Karjuv ja näägutav naine

Kõigil tuleb ette halbu päevi. Kui sa aga iga päev muud ei teegi, kui hädaldad ühe ja teise asja kallal, siis võid sa oma kallima kaotada. Negatiivne naine, kes veel vihastab tihti, karjub ja röögib, hädaldab ja väljendab oma viha - sellist on raske välja taluda. Su mees tahab elada naisega, kes on õrn, leebe ja naiselik. Leia kuldne kesktee, et muuta igapäevane elu rahulikumaks.

Autoritaarne ja domineeriv naine 

Kas sina oled see, kes teie kahe eest otsuseid vastu võtab? Kas sa arvestad oma mehe soovidega? Küsid sa enne tema käest, kui midagi tema eest otsustad? Kritiseerid sa tema riidevalikut? Kas sa manipuleerid temaga, et oma tahtmist saada?

Ilmselt teie peres on püksid sinu jalas ja tal pole suurt midagi öelda. See aga võib mõjuda laastavalt sinu kaaslasele ja tekitada tunde, et ta enam midagi ei kontrolli. Ja ta hakkab sinust eemaldma. Õnnelik suhe peab olema tasakaalukas ja mitte jõu ja võimu mäng. Ära kasuta ta headust ära, et ta teeks kõike ja ükskõik mida.

Vaata ka:  Kas su mees austab sind piisavalt? Vaata järgi!

Sa oled end hooletusse jätnud.

Mees tahab, et sa natukenegi enese eest hoolt kannad. Loomulikult ei ole välimus kõige olulisem aga isiklik hügieen on ja jääb tähtsaks. Kui sul on küünealused mustad, juuksed rasvased siis anna andeks, su mees hakkab varem või hiljem sinust eemalduma. Loomulikult ei tohi teha ka liiga palju, su mees ei taha elada elusa barbiga. Leia kuldne kesktee.






Kommentaare ei ole