{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millise dieedi sa peaksid valima vastavalt oma tähemärgile?

Milline on sinu suhe toiduga? Kas sulle sobivad dieedid ja trenni tegemine või sugugi mitte? Milliseid toiduaineid peaksid sa eelistama? Si...

Milline on sinu suhe toiduga? Kas sulle sobivad dieedid ja trenni tegemine või sugugi mitte? Milliseid toiduaineid peaksid sa eelistama? Siin on kõik vastused sinu küsimustele. Sest kas sa teadsid, et näiteks Sõnni tähtkujus sündinud inimesel ei ole samad vajadused söögi suhtes, kui Kaaludel või Veevalajal!

JÄÄR

Jäär ei ole loodud dieedipidamiseks, sest see ei sobi sugugi kokku tema kannatamatu ja püsimatu loomusega. Tegelikult peaks ta aga leidma just aega selleks, et rahulikult maha istuda ja süüa. Sest tal on kombeks jooksu pealt süüa. Lisaks sellele, et ta peab näksimise lõpetama, peab ta hakka spordiga tegelema, kui ta tahab hoida mingitki tasakaalu alal. Ja ongi kõik.

SÕNN

Sõnn armastab söömist ja head toidud on tema nõrkuseks. Dieedipidamine pole tema jaoks sugugi lihtne ettevõtmine. Juba ainuüksi seda sõna kuuldes tunneb ta masendust oma õlgadele langemas. Et aga mitte iga kord kaks portsu ette tõsta, peab ta hakkama sööme aeglasemalt ja tundma, kui kõht on täis. Kuidas seda teha? Vähendades suhkru ja rasvaste toiduainete tarbimist ning asendades need puu- ja köögiviljadega.

KAKSIKUD

Üks mis on kindel, on see, et Kaksik oma söömise pärast muret ei tunne. Ta on paadunud näksija. Ta võib lausa eine vahele jätta või süüa kaks korda järjest, kui isu peale tuleb. Et jojo effekti vältida, peab ta leidma kuldse kesktee. Ja selle asemel, et süüa rämpstoitu, peab ta hakkama tervislikule toitumisele tähelepanu pöörama. Pole ju väga keeruline?

VÄHK

Vähi toitumine sõltub tema hingeseisundist. Kui ta on masenduses ja stressis, siis usub ta, et suudab sellest magusa abil üle saada. Tema on see, kes jumaldab lausa šokolaadi. Ja loomulikult ei tule see tema taljele kasuks. Et aga kaalust alla saada, peab ta kõigepealt end hästi tundma.

LÕVI

Kuna Lõvi tahab endale unistuste välimust, siis kannab ta oma keha eest hoolt. Isegi, kui talle meeldib sõpradega grillida, peab ta mõõdukalt sööma, et mitte oma ilusat taljet kaotada. Sport on tema parim kaaslane. Mis puutub aga tema lemmiktoitudesse, siis Lõvi panustab kõige rohkem lihasse. Valgud on väga head aga ei maksa köögivilju unustusse jätta.

NEITSI

Neitsi, kes on hästi organiseeritud ja metoodiline, ei jäta enda välimust hooletusse. Tema on muide tõenäoliselt see ainuke tähemärk, kes kaloreid loeb ja vaatab, mida ta suhu pistab. Üks, mis on kindel, on see, et meil pole talle midagi öelda, võiks arvata, et ta on toitumisspetsialist!

KAALUD

Kaalude tähtkujus sündinud inimene pöörab palju tähelepanu muljele, mis temast teistele jääb ja sellepärast on tema jaoks lausa väga oluline hoolitseda oma talje eest. Kusjuures ta tunneb palju erinevaid kehapuhastusviise. Ja kui ta keha pole piisavalt painduv, siis pole ta lihtsalt viimasel ajal trenni teinud. Ja kui ta trenni teeb, siis leiab ta üles tasakaalu.

SKORPION

Skorpion on kõikide äärmsuste märk, temaga on kas kõik või üldse mitte midagi. Ta võib end kuni oksendamiseni täis pugida või nälgida mitu päeva järjest kuni minestus peale tikub. Et aga tasakaalu leida, peab ta hakkama oma toitumist üle vaatama ja õppima mõõdukust. Ja kui vaadata tema otsusekindlust, siis on ta selleks rohkem, kui võimeline.

AMBUR

Kuna Ambur pidevalt ringi kihutab ühest kohast teise, siis ei saa öelda, et ta oleks istuva eluviisiga. Ja see on pigem hea, võttes arvesse, kui suur maiasmokk ta on. Kuidas ka ei ole, dieedid pole tehtud tema jaoks, sest see masendab teda. Kui ta tahab kaalust alla saada, peab ta vältima suhkrut ja rasvu. Ja kõik ülejäänu tuleb ise.

KALJUKITS

Kaljukits pole spordis väga osav ja tal on kalduvus vanas eas liigseid kilosid kokku kuhjata. Aga kuna tal on otsusekindlust rohkem, kui vaja, siis dieedid teda ei hirmuta. Vastupidi, see on tema jaoks nagu väljakutse, mille ta vastu võtab.

VEEVALAJA

Dieet? Veevalajale see mõte ei meeldi sugugi. Igaljuhul tal pole seda päriselt ju vajagi. Ja just, see tähemärk tunneb end väga hästi sellisena nagu ta on. Ja see on just see sisemine rahulolu, millele tänu ta nii heas vormis on. Ainuke miinus on see, et kui ta masenduses on, siis sööb ta ükskõik mida. Et seda vältida, siis peab ta uuesti oma naeratuse üles leidma. Said aru, kaalutõus Veevalaja juures on psühholoogiline.

KALAD

Tema on tõeline emotsioonide svamm, kes leiab toidust lohutust ja tuge. Halbadel aegadel peaks ta leidma tuge parem loomingulisusest ja mõtlema millelegi muule, kui külmutuskapile. Sisemine rahu on hädavajalik, kui ta tahab kaalust alla saada.

Kommentaare ei ole