{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millise astroloogilise tähemärgiga sobid sa kõige vähem?

JÄÄR (21. märts - 19. aprill) Kalad Sa oled liiga pragmaatiline ja sõltumatu selleks, et sobida Kaladega. Kalad on liiga tundlikud ja emotsi...

JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Kalad

Sa oled liiga pragmaatiline ja sõltumatu selleks, et sobida Kaladega. Kalad on liiga tundlikud ja emotsionaalsed sinusuguse jaoks. Et see suhe toimiks oleks vaja palju järeleandmisi ja pingutusi teha. Teie loomused ei sobi omavahel. Te olete liiga erinevad.

SÕNN (20. aprill - 20. mai)

Kaksikud

Kaksikud on oma loomult liiga erinevad, et sobida rahuliku Sõnniga. Sõnn vajab stabiilsust, kodurahu, otsekohesust. Kaksikute tähemärgi esindaja aga tahab veeta oma elu seda nautides, pidutsedes, lõbutsedes. Tema pea on täis alati erinevaid ideid ja kavatsusi.

KAKSIKUD (21. mai - 20. juuni)

Neitsi

Neitsi on nagu Sõnn, kahe jalaga maa peal ja üdini realist. Tema hingerahu jaoks on vajalik, et iga uus päev sarnaneks eelnevaga ja et asjad oleks omal kohal. Need kaks ei mõista teineteist. Neitsi on liiga rahulik Kaksiku jaoks.

VÄHK (21. juuni - 22. juuli)

Kaljukits

Kaljukits on liiga sõltumatu selleks, et meeldida Vähile. Ta vajab palju aega enne, kui hakkab kedagi üldse usaldama. Vähk aga vajab armastust, tundeid ja tõotusi. Kaljukits seda talle pakkuda ei suuda. Nende suhe ei sobi kumbalegi.

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Kaalud

Lõvi on liiga nõudlik tasakaaluka ja diplomaatilise Kaalude jaoks. Kõik läheb küll hästi ja Lõvi tahtmise kohaselt aga puudu on väljakutsed, mida Lõvi jumaldab. Lõvi vajab enda kõrvale kirglikku ja tulist partnerit.

NEITSI (23. august- 22. september)

Ambur

Neitsi armastab olla seal, kus ta on. Ambur aga tahab mööda maailma ringi kihutada ja uusi kohti avastada. Teil pole aega üksteist nähagi, sest Ambur on koguaeg planeerimas oma järgmist reisi.

KAALUD  (23. september - 22. oktoober)

Vähk

Sina tahad, et kõik oleks tasakaalus ja sa hindad mõõdukust. Vähi tulised tunded panevad sind end halvasti tundma. Sul on alati tunne, et ükskõik, mida sa ka ei tee, kunagi sellest ei piisa ja sa tunnedn end süüdi.

SKORPION ( 23. oktoober - 21. november)

Lõvi

Teil on palju ühist ja te olete pigem üksmeelel. Te mõlemad olete usaldusväärsed, võluvad, karismaatilised ja armastate tähelepanu. See aga võib teie suhet rikkuda, sest te olete koguaeg konkurentsi tasemel, üks tahab teisest parem olla.

AMBUR (22. november - 21. detsember)

Sõnn

Sõnn ei hinda Amburi liikuvat eluviisi. Sõnn on perfektsionist ja tahab planeerida oma tulevikku, Ambur aga elab nagu liblikas päevast-päeva. Amburile hakkab see lõpuks närvidele käima, et Sõnn talle pidevalt ettekirjutusi teeb, sest talle meeldib oma eluviis ja ta pole valmis seda muutma.

KALJUKITS (22. detsember - 19. jaanuar)

Jäär

Väljaspool tööposti pole neil kahel midagi ühist. Nad ei oska omavahel suhelda, sest Kaljukits on salapärane ja Jäär kannatamatu. Nad mõlemad tahavad, et kõik oleks tehtud nende soovi kohaselt.

VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Skorpion

Veevalaja mässav ja otsekohene vaim solvab Skorpioni. Skorpion ei oska andestada ja hoolib selelst, mida teised temast arvavad. Samal ajal, kui Veevalaja on vabameelne ja paistab oma originaalsusega kaugelt silma.

KALAD ( 19. veebruar - 20. märts)

Veevalaja 

Kalad ei suuda mõista Veevalaja pidevalt muutuvaid ja vahetuvaid mõtteid ja tundeid. Kalad on emotsionaalsed ja ootavad oma kaaslaselt erilist tähelepanu. Ta tahab hingelist sidet. Veevalaja võib aga elada oma äranägemise järgi ja ei katsugi Kaladest aru saada.








Kommentaare ei ole