{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida su sünnikuupäev sinu kohta räägib?

Sünnikuupäeva number ehk päev millal sa sündinud oled, on eriline. Vaata, mida see sinu kohta räägib!  Kui sa oled sündinud : 1/10/19/28 kuu...

Sünnikuupäeva number ehk päev millal sa sündinud oled, on eriline. Vaata, mida see sinu kohta räägib! 


Kui sa oled sündinud :

1/10/19/28 kuupäeval, on sinu number 1

2/11/20/29 kuupäeva, on sinu number 2

3/12/21/30 kuupäeval, on sinu number 3

4/13/22/31 kuupäeval, on sinu number 4

5/14/23 kuupäeval, on sinu number 5

6/15/24 kuupäeval, on sinu number 6

7/16/25 kuupäeval, on sinu number 7

8/17/26 kuupäeval, on sinu number 8

9/18/27 kuupäeval, on sinu number 9

Number 1

Sa oled tark, tore, kangekaelne, töökas, heatahtlik ja sõbralik. Ilmselt armusid sa esimest korda juba väga noorelt aga abiellud alles hilisemas eas. Sul on probleeme inimestega, kellel on teine vaatenurk elus ja teised arvamused. Osaks saanud ülekohtu eest maksad sa alati kätte. Sul on ilus pereelu õnnelik ja ilus.

Number 2

Sa oled suur unistaja. Sa muudad tihti hoiakut. Sa võid olla kõige parem inimene maailmas ja ka kõige halvem, kõik oleneb, mis tujus sa hetkel oled. Sa oled otsusekindel ja teed kõik, et leida enda kõrvale õige inimene. Kui sa oled naine, siis ilmselt oled sina see, kes peres kõik otsustab. Kui sa oled mees, siis oled sa tõenäoliselt see, kes tihti vaidlusi alustab.

Number 3

Sul on väärtushinnanguid, millesse sa usud. Noorena oli sul palju eriarvamusi vanematega. Sinu peamised trumbid on su naeratud ja sõnad. Sa töötad palju selle nimel, et oma eesmärke ellu viia ja ei anna iialgi alla. Kui sa oled mees, siis oled sa keegi, kellele loota võib. Kui sa oled naine, siis sa oled hästi kasvatatud ja  ambitsioonikas.

Number 4

Sul on tunne, et õnn on sinuga heitlik. Sa oled oma olemuselt iseteadlik, armud ruttu ja mõtlemata, sellepärast tunned sa tihti südamevalu. Kui sa oled mees, on sul kalduvus hoida inimesi enesest eemal, samas oled salati valmis aitama oma lähedasi. Kui sa oled naine, siis oled sa loominguline aga elad omas maailmas.

Number 5

Sul on alati palju häid ideid ja sul ei puudu sihikindlust, et neid ellu viia. Su tuttavad pöörduvad alati sinu poole, kui neil on abi vaja. Armastuses võib sul olla mitu suhet korraga aga kui sa õige inimese oled leidnud, jääd sa temaga.

Number 6

Sa ei tohiks liiga palju muretseda sellepärast, mida teised arvavad sinust. Sa oled andekas ja oma tutvusringkonnast kõige parema iseloomuga. Sa lood enese ümber alati head õhkkonda ja oled kodus rahutegija. Kui sa oled mees, siis on sul ilmselt rohkem, kui üks suhe kuni sa oled õige inimese leidnud. Kui sa oled naine, siis abiellud sa ilmselt noorelt.

Number 7

Sa oled realistliku ellusuhtumisega. Sa pöörad palju tähelepanu oma perele ja oled valmis kõigest loobuma, et teha oma pere õnnelikuks. Armastus toob sulle aga südamevalu. Sa oled rahulolematu ja muretsed liiga palju, see panebki sind kannatama.

Number 8

Tõenäoliselt oled sa elus kannatada saanud, on siis tegemist raha puudumisega või mõne lähedase inimese kaotusega noores eas. See aga muutis sind tugevamaks. Sa oled kass, kes kõnnib omapead ja sinu suhtlusringkond on väga väike. Sa oled korraliku kasvatuse saanud, julge ja tugev. Kui sa aga leiad õige inimese, tunned sa end turvaliselt ja oled õnnelik.

Number 9

Sa oled tugev inimene, kes seab endale suuri eesmärke. Sa oled nooruses palju kannatada saanud ja see on õpetanud sulle rahu ja sisemist tugevust. Sinu armuelu pole väga hiilgav aga kui sa oled õige inimese leidnud, siis saad sa tõelist armastust tundma. Sinu parimad omadused on kaastunne, tarkus ja kannatlikkus. Sa tahad kõiki aidata ja teised võtavad sinust eeskuju.

Kommentaare ei ole