{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa oled sündinud selles tähtkujus, siis tõenäoliselt ei abiellu sa kunagi

Mõned astroloogilised tähemärgid, nagu näiteks Kaalud ja Kalad, unistavad suurest armastusest, abielust ja pere loomisest. Teise...

Mõned astroloogilised tähemärgid, nagu näiteks Kaalud ja Kalad, unistavad suurest armastusest, abielust ja pere loomisest. Teised jälle tunnevad kooselu ja sellega kaasaskäivate kohustuste ees tõsist hirmu. Ja sellepärast, et mitte oma kallihinnalist ja palavalt armastatud vabadust mitte kaotada, ei abiellu need kolm kõne all olevat tähemärki ilmselt mitte kunagi.

1. KAKSIKUD

Kaksik on kuulus oma püsimatu loomuse poolest, ta elab nagu liblikas päevast päeva. Ja miks ka mitte, kui mitte miski ei hirmuta teda rohkem, kui rutiin ja igavus. Et oma meeletu suurt uudishimu rahuldada, vajab ta pidevalt uusi kogemusi ja tutvusi. Ainuke probleem on et ta tüdineb sellest kõigest ruttu. On siis tegemist sõprade või kallimatega - tema suhted ei kesta kaua tavaliselt. Vastutustunde eest põgeneb ta välgukiirusel, pole vaja seda temalt paludagi.

Tema jaoks on palju meeldivam kohtuda uue inimesega, kui näha pidevalt ühte ja sama silme ees virvendamas. Ja lõppude lõpuks tal on ju õigus elada oma elu nii nagu ta seda heaks arvab. Ja muidugi, kui ta peaks abielluma, tekib tal tunne, nagu oleks teda lõksu meelitatud. Aga muidu kui ta peaks leidma haruldase pärli, siis võib ta oma meelt muuta... Aga siis peaks tegemist olema tõelise hingesugulasega.
 
 
 
 


2. VEEVALAJA

Vastupidiselt Kaksikutele ei ole see hirm kooselu ja sellega kaasnevate kohustuste ees, miks Veevalaja abielluda ei taha. Veevalaja usub armastusse ja unistab sellest. Aga miks ta siis ikkagi ei abiellu? Sest ta kardab haiget saada. Ja et vältida oma südame purunemist, eelistab ta ennetada pigem kui kannatada. Ja kuna enamik suuri armastusi lõppevad halvasti, siis kaitseb ta end selle eest.

Ja kui ta kardab ka kooselu teise inimesega siis sellepärast, et ta peab oma vabadust kalliks. Jah, just, kõikidest astroloogilistest märkidest on Veevalaja kõige iseseisvam ja iseteadvam. Ja seda ka armastuses. Ta võib olla tugevalt armunud aga... Veevalaja ei ole loodud selleks, et elada kellegagi koos 24h 24'st. Tuleb tunnistada et ta noor vaim ja kerglane viis elu vaadata muudavad ta muretuks ja ebatraditsiooniliseks. Just sellepärast on ta allergiline kõigele, mis on seotud kohustustega ja ei talu, kui teda katsutakse kuskile kaadrisse ja struktuuri pressida. Kas pole parem elada igaüks omaette ja tunda suuremat rõõmu taaskohtumiste üle? See on just see, mida Veevalaja vajab, et olla armastuses õnnelik.

3. AMBUR

Milleks abielluda? Sodiaagi seikleja jaoks on armastus täis keelde ja piiranguid. Pealegi ei suuda ta näha kogu oma elu veetmas sama inimese kõrval ja lõppude lõpuks on ta kõigeks selleks liiga nõudlik. Tema kõige suurem rõõm on põnevusrikas elu täis seiklusi. Ja loomulikult ootab ta oma kaaslaselt, et see oleks valmis kõikides ohtudes teda saatma. Ja mis peamine, ta ei taha, et keegi takistaks teda minemast linna peale, kui tal isu peale tuleb või siis Austraaliasse päevitama. Sest olgu teada, masenduses Ambur on õnnetu Ambur. Sellepärast on talle vaja kedagi, kes lepib tema iseteadvusega.

Ja isegi, kui talle ei meeldi need pühalikud tõotused, on ta ikkagi võimeline meelt muutma. Aga selle jaoks on vaja palju kannatlikkust ja talle tõestada, et ka kooselu võib olla seiklus.

Kommentaare ei ole