{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mis sind sel aastal põlvili surub?

JÄÄR - Liigne töötegemine Sa tead küll, et sa töötad liiga palju ja oled oma eraelu hooletusse jätnud. Ära unusta, et kõike tuleb teha mõõdu...

JÄÄR - Liigne töötegemine


Sa tead küll, et sa töötad liiga palju ja oled oma eraelu hooletusse jätnud. Ära unusta, et kõike tuleb teha mõõdukalt ja ainult tasakaal tagab õnneliku elu. Katsu leida kuldne kesktee oma töö ja eraelu vahel, selle asemel, et ainult tööle pühenduda.

SÕNN - Ego

Sa ei lepi lüüasaamisega nii lihtsalt. Sa ei tunnista eksimust isegi, kui see su isiklikke suhteid rikub. See mõjutab ka su arvamust teistest. Sinu enese ego pimestab sind liiga palju selleks, et sa suudaksid leppida sellega, mis on õige.

KAKSIKUD - Halvad harjumused

Sa oled jätnud iseennast hooletusse. Ja nüüd on sul halvad harjumused, millest sul pole nii kerge lahti saada. Ja mille pärast sa tihti headest juhustest ilma jääd.

VÄHK - Ükskõiksus

Teiste probleemid sind väga palju ei huvita. See tuleb sellest, et sa tunned, nagu oleks teised sind palju ära kasutanud. Katsu näidata välja rohkem kaastunnet teiste vastu ja olla suhtlemisaldim.

LÕVI - Halvad suhted

Sul on raske oma suhteid lõpetada isegi, kui tegemist on halbade suhetega. Sa pead otsustama ja midagi ette võtma, kui sa ei taha ise kannatada.

NEITSI - Vaenulikkus

Sa ei ole eriti heatahtlik uute tuttavate suhtes ja näitad oma uhket loomust välja. Sa peaksid enda hoiakut muutma, kui sa ei taha, et see sulle ennast kätte maksab.

KAALUD - Minevik

Sinu minevik on su vaenlane, mis ei lase sul edasi oma eluga minna. Minevikus aset leidnud sündmused on su südamekoormaks, mis ei lase sul selgelt mõtelda ja käesolevat hetke nautida.

SKORPION - Üksindus

Sulle meeldib olla üksi aga teised hakkavad sinust lõpuks eemale jääma.

AMBUR - Minevikuvead

Kõik inimesed teevad vigu, sul on aga raske oma vigadega leppida. Sa oled põgenenud oma eksimuste eest. Nüüd on aeg kõik unustada ja katsuda oma eluga edasi minna.

KALJUKITS - Sa ei taha vigadest õppida

Sa ei taha oma vigadest õppida. Iga kord, kui sa valesti oled arvutanud, tahad sa muu asjaga alustada selle asemel, et parandada viga. Vigadest peab aga õppima, muidu  nad korduvad.

VEEVALAJA - Ootused

Sul on liiga kõrged ootused. Sa tahad alati parimat, puutub see siis sõpradesse, sinusse endasse või olukordadesse. Tegelikult muudab see su elu ainult raskeks.

KALAD - Minevik

Sa oled alati minevikus kinni ja ei suuda midagi muud teha. Oma peas elad sa ikka mineviku mälestustes katsudes ette kujutada, mis oleks võinud teisiti minna.

Kommentaare ei ole