{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Millise tähtkuju esindaja ei kõhkle sind oma elust välja lõikamast?

Sageli on lausa hädavajalik omaenese hinge- ja südamerahu huvides hoiduda mõnedest inimestest eemale. Tegemist võib olla energiavampiiridega...

Sageli on lausa hädavajalik omaenese hinge- ja südamerahu huvides hoiduda mõnedest inimestest eemale. Tegemist võib olla energiavampiiridega, mürgiste ja liiga negatiivsete inimestega, kes sulle halba soovivad. Tihti on aga raske öelda ei, eriti kui tegemist on lähedaste inimestega.

On ka neid, kes liiga tihti teisi oma elust välja lõikavad mõistes neid hukka pisiasjade pärast.

Millistes tähtkujudes sündinud inimesed suudavad kõhklemata teisi oma elust kustutada?

JÄÄR

Jäärale ei meeldi raisata oma aega nende peale, kes on liiga negatiivsed. Ta on harjunud tegutsema ja usub kaljukindlalt oma õnnetähte. Kui sa aga tema usaldust kuritarvitad, siis ära hakka teda enam otsima. Ta kustutab su oma elust lõplikult. Kui Jäär on pettunud, siis ei unusta ta iialgi.

SÕNN

Sõnn on kahe jalaga kindlalt maa peal, ta on realist. Tal on oma kindlalt väljakujunenud printsiibid ja tõekspidamised, millest ta ei loobu. Kui sa katsud teda ära kasutada või temaga manipuleerida, siis unustab ta su olemasolu.

NEITSI

Neitsi on tolerantse loomusega ja kannatab palju rohkem, kui teised. Aga kui ta tunneb end isiklikult puudutatuna, ei kuule sa temast enam kunagi. Talle ei valmista see mingit probleemi kedagi ignoreerida.

LÕVI

Lõvi on valmis kõigeks nende pärast, kellest ta hoolib. Kui ta aga sind enam näha ei taha, siis on sul ilmselt tema üle halb mõju . Ta vajab enda kõrvale positiivseid, elurõõmsaid inimesi, kelle kõrval ta suudab edu saavutada.

SKORPION

Skorpion on valmis kõigeks nende pärast, keda ta armastab. Tema jaoks on kõige tähtsam usaldus, sellel põhjusel on tal vähe väga häid sõpru. Kui sa aga tema usaldust reedad, ei taha ta enam sind näha.

VEEVALAJA

Veevalajale ei meeldi omakasu peal olevad inimesed ja need, kes on ebaviisakas. Kui ta näeb, et sa katsud teda ära kasutada, siis kaob ta su elust ja lõikab kõik sidemed läbi.

VÄHK

Vähk talub palju ja on paindlik. Ent oma sõpradelt ja lähedastelt nõuab ta palju. Ta kardab haiget saada ja käib läbi ainult usaldusväärsete inimestega. Kui sa tema tundlikust riivad ja tema südamele haiget teeb, siis läheb ta minema ja ei tule enam tagasi.


Kommentaare ei ole