{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline autojuht sa oled?

Öeldakse, et need eesti autojuhid pole just maailma viisakamad. Mõned annavad liiga kergesti signaali. Milline oled sina roolis? ...

Öeldakse, et need eesti autojuhid pole just maailma viisakamad. Mõned annavad liiga kergesti signaali. Milline oled sina roolis?


JÄÄR - tõeline piloot!

Sulle meeldib kiirus, seda ei saa salata ja sa juhid autot sportlikult. Aga, sellest hoolimata tuleb sinul väga vähe kui üldse liikluseeskirjade rikkumisi ette! Hea tõestus, et kiirust võib armastada ja samal ajal normaalseks jääda roolis.

SÕNN - vihane juht.

Sina oled hea diplomaat, kes suudab alati panna teisi oma tahtmist tegema. Tihti tuleb sul ette aga vihahooge. See aga ongi põhjuseks, miks sul nii palju liikluseeskirjade rikkumisi hingel on.

KAKSIKUD  - äärmiselt rahulikult

Sina sõidad väga korralikult. See on muuseas väga hea. Sulle meeldib sõita rahulikult, kütust kulutad sa ka mõõdukalt. Kõik on sul kontrolli all.  Aga sõidukit vahetad sa väga harva.
 
 




VÄHK - ettevaatlik

Sina oled see, kes on roolis kõige eeskujulikum. Avariisid ei tule sul kunagi ette, kindlustusega on sul kõik kõige paremas korras, kõige tähtsam sinu jaoks on turvalisus. Sa oled ka planeedisäästlik ja ei mõtle ainult iseendale. Eeskujulik, kas pole?

LÕVI -  klass omaette

Sa arvestad teiste juhtidega ja oma kindlustusega. Sinu sõitmisviis on lausa ideaalne ja tore.

NEITSI - pragmaatiline juht aga...

Sulle ei meeldi ootamatused ja sa tahad autoga sõites kõike ennetada. Ainult, et ootamatused ootavad sind alati rooli käänaku taga ja sinuga juhtub alati midagi. Ometi sa armastad oma vana head autot!

KAALUD - gaas põhja!

Sa ei oska rahulikult sõita. Sa oled roolis tõeline rokkstaar ja see lisab sulle ainult võlu. Hoolimata oma mitmetest õnnetustest on sul kindlustusega kõik korras. Sa oled jube hea juht tegelikult, kas pole?
 
 
 


SKORPION - helde

Liiga hea, liiga rumal? Aga ei, sa lihtsalt arvestad teistega. Ja ongi kõik.

AMBUR - optimist

Sina oskad näha elu heast küljest ja seda nii roolis, kui mujal. Sa oled aus, kindel, mõistlik, sa sõidad kindla käega ja sul on vähe õnnetusi. Aga sa peaksid hakkama mõtlema planeeti säästvama sõiduki peale.

KALJUKITS - tõsine juht

Sa sõidad korralikult. Väga lihtsalt ja korralikult. Lausa eeskujulikult. Ja sul on tavaline auto. Täiesti tavaline. Tavaline aga kindel. Mitte mingi uus moeröögatus ja tehnika viimane karje. Kindlasti mitte elektriauto. Sa tahad tavalist normaalset autot, mis sõidab korralikult. Punkt.



VEEVALAJA - seiklejahingega juht

Rutiini sa ei armasta. Kooselus on see hea aga maanteel tekitab see sulle tihti probleeme. Sulle meeldivad uued mudelid, uus tehnoloogia, elektriautod jne. Aga su lemmik on C-klassi Mercedes.

KALAD - normaalne juht

Sa oled teistega arvestav. Sa ei ületa kiirust. Võib-olla ainult natukene. Keskmine juht ütleme.







Kommentaare ei ole