{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP MEESTELE: Milline on sinu ideaalnaine?

JÄÄR Sulle meeldivad energiat täis sportlikud naised. Naised, kes on piisavalt julged, et sinuga südaöösel autole hääled sisse panna ja s...

JÄÄR

Sulle meeldivad energiat täis sportlikud naised. Naised, kes on piisavalt julged, et sinuga südaöösel autole hääled sisse panna ja seiklema sõita. Naised, kes ei karda tundide kaupa sinuga trenni teha. Naised, kes teevad kaasa kõikides sinu tegemistes. Sulle meeldib naine, kes on iseseisev, enesekindel ja tunneb enese väärtust.

SÕNN

Sinu ootused erinevad Jäära nõudmistest. Sulle meeldivad eelkõige naiselikud naised. Mida õrnem ja naiselikum, seda parem. Sulle meeldib sensuaalsus, kallistused, puudutused. Romantiline naine sobib sulle väga hästi.

KAKSIKUD

Sind tõmbavad intelligentsed naised. Sa vajad vaimset ergutust. Naine võib ilus olla aga kui ta on tark, haritud ja oskab mõtelda, siis on ta üle kõige. Naine peab olema selline, et mehel temaga igav ei hakka. Talle ei meeldi jahedad naised, talle meeldivad naised, kes paistavad teiste seast silma oma huumorimeele või tarkusega. See on tema jaoks seksikas ja vastupandamatu.

Loe ka:  6 sodiaagimärkide paari, keda mitte miski ei lahuta

VÄHK

Vähk on oma loomult tundlik. Ta vajab enese kõrvale õrna naiselikku naist, keda ta saab päästa üksindusest ja kaitsta.

LÕVI

Lõvi tahab enda kõrvale samasugust natuuri, nagu ta seda isegi on. Kedagi, kes tahaks särada, kes on enesekindel ja silmapaistev. Ta tahab endale kuningannat, kes on seda nime väärt.

NEITSI

Neitsile meeldivad ilusad naised, nii välimused, kui  hingelt. Ta eelistab alati headust. Ta soovib rahulikku ja meeldivat elu.

Loe ka:  Horoskoop: Vaata, millisel moel sinu tähemärki valitsev planeet sind mõjutab!

KAALUD

Tema ootan naist, kes oskab teda võrgutada ja talle komplimente teha. Kes upitab ta mehelikku uhkust. Talle meeldib olla tähelepanu keskmes ja ihade objekt.

SKORPION

Skorpion ootab saatuslikku naist. Salapärast, tulist, kirglikku naist, kellest on raske aru saada. Kes teda jalust nõrgaks teeb, kes on sensuaalne ja vastupandamatu.

AMBUR

Ambur on sportlik ja energiat täis. Diivani peal lesimisele eelistab ta mööda maailma ringi kuhutada. Ta vajab naist, kes on sama aktiivse eluviisiga, kui ta isegi.

KALJUKITS

Kaljukitsele sobib naine, kes on kompetentne, elus teatud positsiooni saavutanud ja arukas. Ta võib eelistada enesest vanemat naist, kellel on kogemusi mitmes eluvaldkonnas. Tema naine peab olema elegantne, rafineeritud ja klassikaline.

Loe ka: Horoskoop: Millised paarid lähevad sellel aastal lahku ja millised jäävad kokku?


VEEVALAJA

Veevalaja ei kannata rutiini ja igavust. Ta vajab enese kõrvale naist, kes on sama vabameelne, kui ta isegi ja kes viitsib temaga reisida ümber maailma. Mida vabameelsem naine on, seda parem ja seksikam see naine tema silmis on.

KALAD

Tema vajab enese kõrvale kunstnikuhingega naist. Kunst on see, mis paneb seda meest unistama ja elama, sest talle meeldivad ilu ja armastus. Naine, kes saab seda talle pakkuda, on tema jaoks jumalus. Mõni hipist naine sobiks samuti.


Kommentaare ei ole