{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOBI EDETABEL: Millistes tähtkujudes sündinud mehed on parimad abikaasad?

  Tahad endale ideaalset meest? Siis vaata järele, millises tähtkujus sündinud mehed on kõige paremad elukaaslased! ...

 
Tahad endale ideaalset meest? Siis vaata järele, millises tähtkujus sündinud mehed on kõige paremad elukaaslased!


1. SÕNN
 

Tema tahab alati kodurahu säilitada ja seda igas olukorras. Ta teeb hästi süüa, aitab naist elamist koristada ja käib poes. Kui ta on enese kõrvale leidnud õige inimese, siis võib ta juba väga noorelt abielluda. Ta on mees, keda kõik naised enesele soovivad, ta on hea, mõistev ja tähelepanelik.


2. NEITSI
 

 Neitsi tähtkujus sündinud mees on ideaalne ja väga hea valik. Ta on tõsise ellusuhtumisega, töökas ja annab endast kõik oma perele. Üks tema parimatest omadustest on usaldusväärsus. Sa võid teda usaldada igas olukorras, kui ta on sinuga , siis ta jääb sinuga.



3. KAALUD
 

Kaalude tähemärk sümboliseerib abielu ja kahe inimese vahelist suhet. Ta on kirglik, ambitsioonikas ja hindab naist, kes ise ennast hinnata oskab. Ta paneb oma naise end tundma ilusa ja enesekindlana.
 
 
 
 


4. VÄHK
 

Ta on üks, kes on loodud kooselu jaoks. Ta ei oskagi üksi elada. Ta on oma kaaslase vastu tähelepanelik. Ja ootab vastutasuks austust enese vastu, ilma milleta, ta võib muutuda eemalolevaks.



5. LÕVI
 

 Lõvi on enesekindel, hea ja lõbus. Oma lastega oskab ta tegeleda mängides nendega jalgpalli, viies neid teatrisse ja kontserdile. Kui Lõvi kedagi armastab, siis jumaldab ta teda.


6. JÄÄR
 

Jäär on väga hea elukaaslane, kui sul on elus unistusi ja eesmärke. Tülide ja vaidluste ajal on ta kange vaidleja aga ta analüüsivõime üllatab ka sind. Ta on väga energiline ja vajab enda kõrvale sama elavat inimest, kui ta isegi on.



7. KALJUKITS
 

Kaljukits kooseluga ei kiirusta. Ta pea on koguaeg hõivatud rahaliste probleemide ja karjääri tegemisega.
 
 
 
 


8. KALAD
 

Tema usub kaljukindlalt tõelisse armastusse. Aga ta pettub alati. Ta võib tihti olla liiga äärmuslik. Samuti on tal raske otsuseid vastu võtta elus, ta loodab alati, et tema kaaslane kõik praktilise elus tema eest ära teeks.


9. AMBUR
 

Amburil on vaja emotsionaalset sidet oma kaaslasega. Ainult sellisel juhul saab temast truu abikaasa. Tihti on ta aga rahulolematu.


10. SKORPION
 

Skorpioni suurim hirm on see, et sa ta maha jätad. Ta ei talu üksindust. Ta tahab, et sa teda pidevalt rahustad ja oma armastust tõendad. Oma pere eest on ta valmis kõigeks. Ent ta liigne armukadedus muudab suhte temaga raskeks.
 
 
 
 


11. KAKSIKUD
 

Ta armastab iseennast ja oma vabadust rohkem, kui midagi muud. Ta tunneb liiga ruttu igavust ja ei talu rutiini. Teda huvitab alati teada saada, kas teisel pool rohi rohelisem ei ole.


12. VEEVALAJA

Talle ei meeldi kooselu, sest see paneb talle kohustusi, mida ta ei taha ja piirab ta vabadust.






Kommentaare ei ole