{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 märki, mis näitavad, et te peate lahku minema

1. Liiga palju probleeme Kui sul on tunne, et probleeme aina tekib juurde ja iga probleem tekitab suuri tülisid ja ping...

1. Liiga palju probleeme

Kui sul on tunne, et probleeme aina tekib juurde ja iga probleem tekitab suuri tülisid ja pingeid teie vahel, siis on midagi korrast ära.

2. Su kaaslane on vastutustundetu

Inimesed muutuvad ajaga. Ka teie vaheline suhe muutub. Kui su kaaslane aga ei oska ega taha vastutustunnet enese peale võtta ja käitub edasi nagu teismeline, on sul raske temaga ühist tulevikku ehitada.

3. Sulle tundub, et sa oled ainuke, kes tõesti pingutab ja vaeva näeb

Alati oled sina see, kes üritab rääkida ja leida lahendusi teie probleemidele. Sa ei saa aga igavesi nii jätkata. Varem või hiljem pead sa otsustama, mis sulle parem on ja mitte mõtlema alati teistele.
 
 
 
 


4. Teil ei ole samad eesmärgid

Kuidas sa kujutad oma elu ette kellegi kõrval, kes unistab hoopis teisest tulevikust, kui sina? Kui te koguaeg tüürite mõlemad erinevas suunas, ei ole teie suhtel tulevikku.

5. Te ei ole õnnelikud

Kõige tähtsam kahe inimese suhtes ongi rahulolu või õnn. Seda ei saa kontrollida. Sa kas unned end oma kaaslasega hästi või ei tunne. Kui su süda aga on mujal, on parem see suhe lõpetada.

6. Te ei usalda enam teineteist

Usaldus on iga suhte alus. Kui teie vahel on aga alati umbusaldust, siis on parem mitte teineteist piinata.

7. Sa ei tunne end hästi

Hea suhe peaks tooma sinu parima külje välja, kui see aga on vastupidi ja sa tunned end väsinuna, ärritatuna, kurnatuna emotsionaalselt, siis peaksid sa mõtlema, kas sa oled õige inimesega koos.

Kommentaare ei ole