{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis tõestavad, et sa seda meest ei huvita.

Juba mitu kuud ei vasta ta sinu telefonikõnedele, ta veedab vähem aega kodus või sinuga koos ja kui ta ka sinuga on, on sul tunne, et...

Juba mitu kuud ei vasta ta sinu telefonikõnedele, ta veedab vähem aega kodus või sinuga koos ja kui ta ka sinuga on, on sul tunne, et ta tegelikult on oma mõtetes mujal. Tema käitumine häirib sind, su pea on täis kahtlusi ja sa ei tea enam, kuidas temaga olla.


1. Ta ei vasta su sõnumitele.

Isegi siis, kui tal on väga palju probleeme ja muresid, vastab mees tavaliselt varem või hiljem naisele. Kui su mees aga eirab su sõnumeid ilma mingi põhjuseta, siis on aeg sul endale küsimusi esitada.

Kui mees su sõnumitele ei vasta, siis ei taha ta sinuga suhelda. Ära otsi muid vabandusi ja lepi selle teadmisega.

2. Ta pole kunagi sinu kõrval, kui sul teda vaja on.

Kui ta sind armastab, siis on ta alati olemas nii heas, kui halvas. Kui sa oled haige, toob ta sulle rohtu, kui sa tunned end halvasti, kuulab ta sind ära ja annab nõu. Kui ta aga enam sind ei armasta, siis ei ole ta enam võimeline pingutama sinu pärast.
 
 
 


3. Ta unustab su sünnipäeva.

Mehed teavad küll, et naistele kõik tähtpäevad korda lähevad. Ja armunud mees ei unusta oma naise sünnipäeva.

4. Ta ei taha end sinuga koos näidata.

Armunud mees on uhke oma naise üle ja ei karda end tema seltsis näidata. Ta tahab teda kõigile tutvustada, oma perele ja sõpradele.

5. Ta tühistab teie plaanid.

Iga kord, kui sa  midagi organiseerid, leiab ta vabanduse , et viimasel minutil mitte tulla. Kui ta oleks armunud, oleksid sina kõigest muust tähtsam.

Kommentaare ei ole