{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis näitavad, et sind kasutatakse ära

Elus ei ole kõik hea, päris suur on osa, mis on halb. Maailm on täis sündmusi ja inimesi, kelle tehtud halb meid puudutab alateadlikult või ...

Elus ei ole kõik hea, päris suur on osa, mis on halb. Maailm on täis sündmusi ja inimesi, kelle tehtud halb meid puudutab alateadlikult või teadlikult.

Ja kõige rohkem puudutavad meid need inimesed, kellega me läbi käime. Süda on nagu svamm, ta imab endasse kõik. Ükskõik siis, milliste inimestega me läbi käime, nad kõik mõjutavad meid. Kui su ümber on ainult halbu inimesi, kes on stressis ja negatiivsed, siis on suur võimalus, et ka sina muutud selliseks ja et sinu elust saab õudusunenägu.

Sellel põhjusel pead sa neist eemalduma ja sellepärast on vaja kõigepealt kindlaks määrata, millised on inimesed, kes sulle halba soovivad.

Ta on omakasu peal väljas. 

Mõned inimesed otsivad läbi inimsuhete rahuldada oma vajadusi ja soove. Omakasu peal olevate inimeste eesmärk on sinu pealt kasu saada ja sind ära kasutada.

Ta tahab saada seda, mida ta sinult tahab samal ajal püüdes kaastunnet äratada, et sina aitaksid teda tema probleeme ahendada.

Sellised inimesed on halvad, sest nad muudavad sind sellisteks nagu sa olla ei taha ja sa hakkad tegema asju, mis ei ole sinu moraaliväärtustega kooskõlas. Asju, mida tehes sa tunned end halvasti.

Ta valetab.

Isegi, kui hädavale võib teinekord vajalik olla, siis valetamine on argus, mis ei taga kunagi kestvat lahendust. Lisaks sellele jäävad valed sinu hinge närima.

Valetajaid on igasugususeid, on sündinud ja patoloogilisi valetajaid, on mütomaane. Neist keegi ei vääri usaldust. Eemaldu neist selleks, et nad ei tiriks sind omale tasemele sinna, kus valitseb silmakirjalikkus ja valede keeris.
copy code snipp
Ta on pessimist.

Pessimistlikud inimesed, kes panevad pidevalt rõhku olukordade negatiivsusele ja ohtudele elus, tekitavad meis kahtlusi. Lisaks sellele tunned sa end halvasti peale seda, kui oled nendega rääkinud. See ongi nende soov, sind omakorda panna halvasti tundma.

Sa ei meeldi talle.

On inimesi kellele me lihtsalt ei meeldi. Teil ei ole midagi ühist, erinevad isiksused, hoiakud, väärtushinnagud jne. On lihtsalt inimesi, kellele hoolimata kõigist pingutustest sa ikkagi ei meeldi.

Sinna ei saa midagi parata ja selle asemel, et laste sellistel inimestel end ära kasutada, leia parem neid, kellega sa hästi läbi saad ja kelle seltsis võid sa olla sina ise.

Ta on egoist.

Enesekeskne inimene peab end maailmanabaks. Ta käib sinuga läbi ainult tema enda huvides ja sina oled ainult vajalik selleks, et lisada talle enesekindlust. Ta ei kuula sind ja huvitu tegelikult sinust üldsegi.

Nende inimeste hoiakul, käitumis- ja rääkimisviisil, kellega me läbi käime, on suur mõju meile.

Vaata üle, millised sõbrad sinul on!

Kommentaare ei ole