{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Mida sina esimesena pildil näed?

Kui hästi sa iseennast tunned ja mida sina pildil esimesena märkad? Puu Kui su pilku tõmbas enesel...

Kui hästi sa iseennast tunned ja mida sina pildil esimesena märkad?

Puu



Kui su pilku tõmbas enesele puu, siis tähendab see, et sa toetud elus suurel määral loogikale ja mõistusele. Sa toetud alati faktidele. Sa ei lase end nii lihtsalt oma tunnetest kaasa viia.

Sul on suure juhi omadused. Ent selletõttu oled ka vähem suhtlemisaldis. Teised peavad sind aukartustäratavaks ja külmaks. Kui sa tahad rohkem sõpru, pead õppima oma tundeid rohkem välja näitama.

Gorilla

 
 Kui sa kohe gorillat märkasid, siis tähendab see, et sa palju tööd teed. Sa ei looda teistele inimeste ja tahad teha asju omaenese äranägemise järgi. Sa oled väga iseseisev ja ei oska leida aega puhkamiseks. Su peas keerlevad koguaeg uued ideed ja plaanid.
 
 
 


Lõvi

Sa oled tugeva isiksusega indiviid, kes armastab traditsioonidest kinni pidada ja teeb asju nii nagu neid alati on tehtud. Sul on palju julgust, vähesed võivad sellega uhkustada. Lisaks sellele oled sa unikaalne ja omanäoline, inimesed hindavad ja armastavad sind sellepärast. Teisest küljest oled sa liiga ambitsioonikas ja tallad tihti teisi jalge alla. Sa pead mõistma, et kogu maailm ei keerle ainult sinu ümber.

Kalad


Sa elad käesolevas hetkes. Tulevik ei muuda sind väga rahutuks ja tänu sellele oled sa väga rahulik kõige suhtes. Sa väldid vaidlusi ja jalutad minema niipea, kui asjad tõsisema pöörde võtavad. Mitte kartusest vaid soovimatusest probleemidesse sattuda.



Kommentaare ei ole