{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks sa ei tohiks liiga ruttu kommenteerida sotsiaalmeedias levivaid fotosid?

Hiljuti jagati sotsiaalmeedias Å¡okeerivat pilti, mis sai hulga kriitika osaliseks.  Mida me sellel pildil näeme? Noort ema, kes selle asemel...

Hiljuti jagati sotsiaalmeedias Å¡okeerivat pilti, mis sai hulga kriitika osaliseks. 


Mida me sellel pildil näeme? Noort ema, kes selle asemel, et võtta oma laps sülle, eelistab telefoni vaadata, kõrval istub teine noor naine, kes kurvalt last vaatab. Tundub, et stseen leiab aset lennu- või rongijaamas. 

Loomulikult tekitas see pilt ülestõusu ja meelepaha. Mis ema see selline on? 

See ema on Molly Lessing. Seda selgus aga alles hiljem. Molly reisis üksi oma lapsega, ta tuli Coloradost, kus ta oli oma venna juures käinud. Atlanta lennujaamas, kus tal oli ümberistumine, sai ta teada, et tema lend on järgmisele päevale edasi lükatud. Seega veetis ta terve öö lennujaamas täiesti üksi oma lapsega. Järgmisel päeval tühistati järgmine lend. Molly valmistus veetma järgmist ööd lennujaamas.
Ja see hetk, kui pilt tehti, on see moment, kui ta on veetnud esimese öö lennujaamas ja pani hetkeks lapse maha, et leida mingit lahendust peale seda, kui lennukompanii teatas lennu tühistamisest. Ja see oli see hetk, kui üks Twitteri kasutaja leidis paraja hetke, et temast ja ta lapsest pilti teha, panna see ülesse sotsiaalmeediasse ja kritiseerida teda, kui rongaema. Molly sai 2016. aasta halvema ema tiitli. 

Kommentaare ei ole