{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida su jalgade kuju su iseloomu kohta ütleb?

Oled sa juba kuulnud sellest, et erinevate jalakujude järgi on võimalik ennustada iseloomu? Egiptuse jalakuju ...

Oled sa juba kuulnud sellest, et erinevate jalakujude järgi on võimalik ennustada iseloomu?


Egiptuse jalakuju

Kui sinul on selline jalakuju, siis tähendab see, et su varbad moodustavad ilusa sirge joone sellisel moel, et iga varvas, suuremast väiksemani on eelnevast väiksem. Inimestel, kellel on selline jalakuju, on tihti tujumuutusi. Nad on pigem üksikud ja võivad lausa olla väga diskreetsed, jättes kõik iseendasse puutuvad oma teada.

Rooma jalakuju


Sellise jalakuju järgi on kolm suuremat varvast peaaegu ühepikkused. Inimesed, kellel on selline jalakuju, on tavaliselt sõbralikud ja head suhtlejad. Muuseas selline jalakuju oli enamikul antiikaja avaliku kuju tegelastel. Sealt ka nimetus rooma jalakuju.

Talupoja jalakuju


Selline jalakuju on väga harv, kus varbad on peaaegu kõik ühepikkused. Sellise jalakujuga inimesed on pragmaatilised, mõistlikud ja väga rahulikud. Nad on usaldusväärsed, tõsise ellusuhtumisega ja nende peale võib alati loota.
 
 
 


Kreeka jalakuju

 Sellise jalakujuga inimestel on teine varvas suuremast varbast pikem. Tavaliselt on need inimesed emotsionaalsed, nad tunnevad suurt huvi kunsti vastu ja tihti saavad neist suured juhid. Paljudel atleetidel on kreeka jalad.

Väga pisike väike varvas


Inimestel, kelle väike varvas on väga pisike, on kalduvus ühiskonnas valitsevatele seadustele vastu hakata ja teha asju oma äranägemise järgi. Tihti paistavad nad silma originaalsusega. Nad väldivad suuri rahvahulki ja eelistavad olla pigem üksi.

Kommentaare ei ole