{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida mehed esimesena naise juures märkavad?

1. Naeratus. Sõbralik ja siiras naeratus on üks, mis kõige esimesena pilku tõmbab. Naeratus annab märku inimese heast tujust, tema elurõõmus...

1. Naeratus.

Sõbralik ja siiras naeratus on üks, mis kõige esimesena pilku tõmbab. Naeratus annab märku inimese heast tujust, tema elurõõmust ja paneb teise inimese end tema seltsis hästi tundma. Pilkav naeratus aga ajab aga inimesi sinu juurest põgenema. Naeratavaid naisi vaatavad kõik.

2. Naer.

Täpselt samamoodi nagu naeratus, näitab naer elurõõmu ja lõbusat meelt. See paneb teist inimest veelgi paremini end tundma. Pilkav ja salakaval naer võivad olla aga solvavad ja pigem eemaletõukavad.

3. Silmad.

Silmad on hinge peegliks ja seega võivad palju öelda inimese kohta. Silmad ei valeta, nad reedavad inimese siirust. Kui mees sind võrgutada tahab, siis annab ta sellest läbi silmside märku.

4. Keha.

Isegi, kui naise isiksus on palju olulisem tema kehast, jääb naise keha siiski üheks esimeseks, mida mees märkab. Õnneks ei ole kõigil üks sama maitse ja igaühele meeldida on võimatu. Sellepärast ole parem ainulaadne ja omanäoline. 

5. Puhtus.

Naine, kes enese eest vähimatki hoolt ei kanna, mõjub eemaletõukavalt.

6. Riietusstiil. 

Üldiselt peetakse moodi naiste pärusmaaks aga ka mehed pööravad riietusele tähelepanu, sest iga inimese riiestusstiil võib palju oma kandja kohta rääkida.

7. Juuksed.

Juuksed on naiselikkuse sümboliks. Isegi, kui mees võib-olla ei märka või ei pööra tähelepanu erinevatele värvinüanssidele ja soengutele märkab ta, kas naise juuksed on ilusad või mitte. Kusjuures naise juuksed annavad märku sellest, kui palju ja kas naine oma juuste ja seega välimuse eest hoolitseb.

8. Huumorimeel.

Huumorimeel on meeldiv tingimusel, et teine inimene kõike liiga tõsiselt ei võta ja oskab naljade üle naerda. Musta huumorit tasuks aga hoida selleks ajaks, kui suhe juba tõsisem on ja süütuid nalju teha võib. Meestele meeldivad hea huumorimeelega naised.

9. Sõbrad.

Isegi, kui sa oled oma sõpradest erinev, sinu sõpradevalik viitab siiski sellele, milline inimene sa oled. Su sõbrad on need, kes tunnevad ja mõistavad sind kõige paremini.

10. Parfüüm.

Parüüm valitakse vastavalt oma eelistustele ja see võib palju reeta oma kandja kohta. Õrnu lõhnu seostatakse targa inimesega, tugev lõhn aga on pigem tugeva isiksusega inimeste valik. 

11. Enesekindlus.

Üks, mida mees naise juures märkab, on naise enesekindlus. See ei tähenda, et naine peaks olema lärmakas või ekstravertne vaid võimesse iseendasse uskuda.

12. Meik.

Meigiga liialdamine võib meest eemale tõugata. Loomulik meik aga tõmbab pilku.

13. Hääl.

Nii nagu lõhn jätab oma jälje, on ka naise häälel sama mõju. Igal inimesel on erinev hääl ja hääl on üks esimestest, mida mees märkab naise juures. Mõned mehed eelistavad ilusa kõlaga ja mahedat häält, teistele meeldib jälle natuke kähisev ja sensuaalne hääletämber.

14. Hoiak.

Isegi kui selleks, et teist inimest paremini tundma õppida, on vaja aega, siis inimese üldine hoiak annab märku sellest, milline ta on. See väljendub selles, kuidas inimene räägib ja mismoodi ta käitub. Püstise peaga ja sirge seljaga naine tõmbab alati pilke endale. Küürus selg ja murepilved tõukavad teisi pigem eemale.






Kommentaare ei ole