{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas kass võib tajuda naise rasedust?

O n see võimalik? Tundub küll. Isegi, kui ükski teaduslik uuring seda väidet ei kinnita, väidavad mitmed inimesed, et nii nagu kassid on või...

On see võimalik? Tundub küll. Isegi, kui ükski teaduslik uuring seda väidet ei kinnita, väidavad mitmed inimesed, et nii nagu kassid on võimelised tajuma, kui inimene on haige, on nad ka suutelised tajuma rasedust.

Räägitakse, et kassid tunnevad haige koha ära ja tajuvad, kui inimene on haigestunud ning muudavad siis ilma mingi välise põhjuseta käitumist.

Ja tundub, et samamoodi suudavad kassid tajuda ka, kui naine ootab last ja seda isegi enne, kui naine ise sellest teadlik on.

Tõenäoliselt on kassidel mingi kuues meel, millele tänu suudavad nad tunda seda, mida meie ei tunne.

Samuti võib olla loogiline, et kehas aset leiduv hormonaalne muutus raseduse ajal on see, mida kass tunnetab ja mis paneb teda oma käitumist muutma.

Kuidas kass käitub, kui ta perenaine rase on?

Kui kass muidu on olnud pigem iseteadev ja eemalolev, siis võib ta otsida sinu lähedust, soovida süles olla ja nõuda rohkem tähelepanu.

Võib ka olla, et enne pidevalt tähelepanu ja silitusi sooviv kass sinust eemaldub ja hakkab tähelepanu otsima sinu elukaaslaselt.

Kassi reaktsioon sõltub olenevalt loomast.


Kommentaare ei ole