{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jaapani meetod, mis aitab ruttu põletada rasva kõhu piirkonnast.

See on üks uus meetod, millest palju räägitakse. Üks endine jaapani näitleja Miki Ryosuke väidab, et ta suutis tänu sellele meetodile k...



See on üks uus meetod, millest palju räägitakse. Üks endine jaapani näitleja Miki Ryosuke väidab, et ta suutis tänu sellele meetodile kaotada ainult kuue nädalaga 12 kilo ja 12 cm kõhu ümbert. Täiesti juhuslikult, otsides hingamisalaseid harjutusi, et leevendada oma seljavalusid, sattus Miki nende harjutuste otsa, mille tegemine võtab kõigest kaks minutit päevas.

Ryosuke nimetab seda harjutust pikendatud hingamisega dieediks. Harjutuse sooritamiseks tuleb seista teatud asendis ja hoida hingamist kinni kolme sekundi jooksul seejärel hingata välja seitsme sekundi jooksul.





Paljud euroopa arstid soovitavad samuti hingamisharjutusi kaalu kaotamise eesmärgil ja selgitavad, miks need harjutused tõhusad on: rasv koosneb hapnikust, süsinikust ja vesinikust. Kui see hapnik, mida me hingame, jõuab rasvarakkudesse, siis lagundab ta nad mitmeteks osadeks (süsinikuks ja veeks). Seega tuleneb, et mida rohkem su keha hapnikku tarbib, seda rohkem põletad sa rasvu!





Tee seda harjutust iga päev 2 - 10 minuti jooksul.

Seisa püsti, parem jalg ettepool ja vasak natuke tahapool.

Pinguta tuharalihaseid ja toeta kogu oma keharaskusega jalale, mis on tagapool.

Hinga aeglaselt kolme sekundi jooksul tõstes käsi  kõrgele üle pea.

Seejärel hinga sügavalt välja seitsme sekundi jooksul pingutades lihaseid.

Spetsialistid väidavad samuti, et see meetod tugevdab lihaseid ja kiirendab ainevahetust.


Kommentaare ei ole