{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop naistele: Millega kallim su elu raskeks teeb?

JÄÄR Kui su elukaaslane on Jäär, siis pole ime, kui sa aeg-ajalt tarbid antidepressante. Jäära ainult temale omale kangekaelsus ja jonnakus ...




JÄÄR

Kui su elukaaslane on Jäär, siis pole ime, kui sa aeg-ajalt tarbid antidepressante. Jäära ainult temale omale kangekaelsus ja jonnakus panevad su kannatuse proovile mitmeidki kordi. Ta võib olla lausa lapsikult isekas. Isegi, kui ta teab, et tal pole õigus, vaidleb te sellest hoolimata ja kaitseb oma seisukohta. Jääral on ALATI oma arvamus absoluutselt kõige suhtes. Ükskõik, mis teema ka ei ole, ta peab oma sõna ütlema. Jääral on tihti halb tuju, mis muudab ta agressiivseks, sellistes hetkedel võib ta sind rünnata sõnadega ja teha väga palju haiget. Tema halb tuju ei kesta tavaliselt aga väga kaua.

SÕNN

Sõnn on veendunud, et võib alati teha kõike seda, mida tahab ja niikaua, kui tema on rahul, ei näe ta probleemi. Ja rahul on ta alati iseendaga. Sõnn usub, et tema kangekaelne iseloom on tõeliselt mehelik. Majanduslikult on ta väga paindumatu, ära loodagi, et võid minna raha kulutama niipea, kui sul tuju peale tuleb. Sõnn on ka pessimist - unusta kõik unistused ja liblikad kõhus!

KAKSIKUD

Kaksikutest mees ei kasva kunagi suureks, ta on igavene teismeline, kelle elu koosneb pidudest ja sõpradest. Ta ei talu igavust ja otsib alati võimalust, kuidas rutiinist välja pääseda. Lapsed, kodu koristamine ja igav töö on tema jaoks eemaletõukav. Lisaks sellele on tal pidevalt muutub iseloom, sa ei tea kunagi kumba Kaksikuga sul tegu on - kas pessimisti või optimistiga. Temaga on aga ka lahe, sest ta on nagu sõbranna eest.

VÄHK

Vähk on see mees, kes ei lõpeta iialgi õpetamist. Ta ajab su halliks oma pideva seletamisega, kuidas õieti süüa teha, kuidas pesu peab pesema, kuidas toita kassi ja valmistada omletti. Ainult tema teeb kõik õieti.

LÕVI

Lõvi vajab imetlust selleks, et elada. Lõvi on nii uhke, et ei unusta iilagi endale osaks saanud solvanguid ega talle antud lubadusi. Lõvi on valitseja, kellel peab olema raha, ilus elu ja palju kummardajaid. Ta on ääretult armukade, sest ta ei talu mõtet, et keegi tema varandust lugeda võiks. Lõvil peab olema sinu elus esimene koht, isegi kui su tädi on haiglas, pead sa kõigepealt hoolitsema oma Lõvikese eest. Kes see tädi selline üldse on ja mis ta endast kujutab?

NEITSI

Neitsi on ääretult suur pedant. Ta näitab sulle kodus pisikest tolmukübet ja loeb pool tundi moraali. Ta räägib sulle samuti, kui kahjulik on süüa liiga palju rasvast, mida kolesterool organismis korda saadab. Ta organiseerib kõike liiga palju.

KAALUD

Kaalud on salakavalad, elavad omas maailmas, kuhu nad teisi nii lihtsalt ligi ei lase ja väiklased. Kaalud ärritavad liiga kergesti ja võivad kaduda niipea, kui asjad nende soovide kohaselt ei lähe. Kaalude tähtkujus sündinud inimene mõtleb ise endale probleeme välja. Tal on küll palju sõpru aga ta ei usalda neist kedagi.

SKORPION

Kui midagi ei tehta nii nagu Skorpion seda soovib, siis ta ärritub. Skorpion on väga salapärane, sul on raske temast aru saada. Ja sa ei tea kunagi, kas ta sind tegelikult usaldab või mitte. Ja ära katsugi unustada, kui palju ja mida ta sulle kinkinud on, ta tuletab sulle seda meelde, kui sa julged tema õilsaid tegusid unustada või kui sa nendega rahul ei ole.

AMBUR

Ambur ei valeta. See on ainult tema loomuses, et ta peab luuletama.  Ja kui sa teda valetamises süüdistad, siis teeb ta su elu raskeks. Ta tahab kõigile meeldida.

KALJUKITS

Kaljukits on kangekaelne ja temaga vaidluses jääd sa alati alla. Ja kui ta peakski sinu arvamusega nõustuma, siis teeb ta seda lihtsalt oma suurest armulikkusest. Aga oma õiguses ei kahtle ta kunagi. Kaljukits pole see, kes terve öö pidutseb. Ta vehib kogu öö tööd teha ja muuks tal vaevalt aega jääb. Ta on väga ambitsioonikas, tema on see, kes otsustab mille peale te raha kulutate ja kuhu te reisima lähete. 

VEEVALAJA

Veevalaja armastab unistada ja planeerida uut, paremat maailma. Aga tal pole selle ellu viimiseks piisavalt energiat ega kannatlikkust. Ta on suur lubaja, ta lubab sulle kõike - isegi tähed alla tuua taevast. Aga tema lubadused jäävadki lubadusteks. Parem on mitte tema peale loota ja kanda ise oma koormat.

KALAD

Kui sa otsid meest, kes oleks enesekindel ja kahe jalaga kindlalt maa peal, siis sa oled eksinud aadressiga. Kalad elavad omas maailmas, omas mullis, kus kehtivad nende endi seadused ja nad ei oska kohanduda ühiskonna reeglitega. Oma hinges jäävad nad surmani lasteks, kes on äärmiselt tundlikud ja keda on vaja pidevalt hooldada, sest vastasel korral juhtub temaga midagi.











Kommentaare ei ole