{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Mis sind teiste juures kõige rohkem ärritab?

JÄÄR Aeglus ja võltsid inimesed. Jäär on uhke loomusega autoritaarne inimene, kes ei hakka ümbernurga juttu ajama. Ta ootab sellist ...

JÄÄR


Aeglus ja võltsid inimesed.

Jäär on uhke loomusega autoritaarne inimene, kes ei hakka ümbernurga juttu ajama. Ta ootab sellist vahetut suhtlemist ka teistelt. Jäär suudab väga ruttu kindlaks teha, millised inimesed tema aega väärivad. On sort inimesi, kes teenivad ära tema põlguse, need on inimesed, kellel puudub igasugune julgus ja teotahe. Teisi peab ta jälle intelligentsi solvajateks oma võltsi loomuse pärast, kes katsuvad teisi lolliks teha. Jääral puudub kannatlikkus ja ta võib väga halvasti vastata. Jäär kõige kannatamatum tähemärk ja mitte miski ei ärrita teda rohkem, kui aeglus ja takistused. Igasugused hilinemised ei ole talle meele järele, sest nad taksitavad tal edasi minna. Kui tema ootustele ei vastata, võib ta ruttu oma viha esimese ettejuhtuva peal välja elada.

SÕNN

Halb kvaliteet

Sõnn teeb vahet kvaliteedil. Ta tunneb tunneb kvaliteedi ära instinktiivselt kohe, kui ta seda näeb, kuuleb, tunneb või maitseb. Sõnnil on peen ja rafineeritud maitse ja eelistused. Halba kaupa talle pakkuda ei saa. Odavate vahenditega ta ei lepi. Sõnn hindab asju nende väärtuse järgi ja kõik, kes katsuvad teda lolliks teha, ärritavad teda. Õnneks ei ärritu ta nii ruttu, kui Jäär. Ja see on suur õnn, sest kui Sõnn oma külma närvi kaotab, on ta palju ohtlikum, kui Jäär ja tagajärjed on kohutavad.

KAKSIKUD

Negatiivsed inimesed

Üldiselt on Kaksik optimistliku ellusuhtumisega. Ta võib vahest tunduda otsustamatu ja püsimatuna aga ta on väga hea sõber, kes toob alati endaga kaasa rõõmu ja head tuju. Aga negatiivsuse peale ta oma aega ei raiska. Vihkamine ja liiga kriitilise meelega inimesed ärritavad teda.
 
 
 


VÄHK

Reetmine

Vähk võtab kõiki oma tutvusi tõsiselt ja ootab alati teistelt lojaalsust ja ustavust. Ta teeb kõik, et kaitsta neid, kellest ta hoolib. Ja ta ootab ka teistelt sama. Kui keegi aga tema vastu peaks tegutsema, siis võib Vähist aga saada kardetav vaenlane.

LÕVI

Kadedus 

Lõvi on helde ja kõik, mis on tema on ka teiste. Ent Lõvi äratab alati enese ümber imetlust ja kadedust. Lõvi aga tahab kõigiga hästi läbi saada. Aga ebaõigluse nägemine ärritab teda, madalad tunded nagu kadedus ja salaviha panevad ta vere keema.

NEITSI

Ülbus

Neitsi on oma loomult pigem reserveeritud ja tagasihoidlik. Ent tal on tugevalt väljakujunenud printsiibid, millest ta ei loobu. Ta ei talu inimesi, kes on ülbed ja kärarikkad. Neitsi ei hakka oma põlgust välja näitama samal moel, nagu Jäär või Sõnn, ta lihtsalt kustutab selle inimese oma elust.

KAALUD

Ebaviisakus

Kaalude tähtkujus sündinud inimene armastab harmooniat. Niipea, kui ebakõla hakkab maad võtma, katsub ta asju siluda. On aga inimesi, kelle amet on alati tekitada teiste vahel lõhesid ja neid ta ei kannata.

SKORPION

Valed

Skorpionile ei ole soovitatav valetada. Tal on mingi kuues mees, mille abil ta alati teada saab, kes teda haneks katsub püüda. Ja Skorpioni kättemaks on hirmus.
 
 
 
 


AMBUR

Silmakirjalikkus

Ambur on positiivne ja tore oma loomult. Aga silmakirjalikke inimesi ta ei talu silma otsaski.

KALJUKITS

Laiskus

Kaljukits on kõige töökam tähemärk. Tema jaoks on töö püha ja vabu päevi ta endale ei luba. Laiskus ärritab teda üle kõige. Ta ei saa aru, miks inimesed virisevad halbade olude üle, kui na dmidagi teha ei viitsi.

VEEVALAJA

Surve

Veevalaja hindab oma vabadust ja iseseisvust. Talle ei meeldi ühiskonnas ülesseatud reeglid. Tema on alati see, kes kõige vastu mässu tõstab.

KALAD

Kriitika

Kalade tähtkujus sündinud inimene on üsna tundlik, keda tihti vaevab depressioon ja enesekindluse puudus. Ta ei talu kriitikat, sest ta annab alati endast kõik ja rohkem, et teha asju paremini, kui teised.


Kommentaare ei ole