{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Mida teised sinu juures kadestavad?

K adedust on nii positiivset, kui negatiivset laadi. Positiivne kadedus on motivatsioon ja eesmärk, milleni pürgida, negatiivne kadedus on i...

Kadedust on nii positiivset, kui negatiivset laadi. Positiivne kadedus on motivatsioon ja eesmärk, milleni pürgida, negatiivne kadedus on iha teise varanduse järgi.

Milles pärast teised sind kadestavad?

VEEVALAJA

Teised kadestavad su sõltumatut loomust ja iseseisvust. Tundub, nagu elaksid sa omaenda reeglite järgi ja teiste arvamus ei huvita sind karvavõrdki. Oma hinges oled sa poliitik, kes tahab maailma muuta. Sul on suured ideed ja oma nägemus maailmast.

KALAD

Öeldakse, et pilk on hinge peegel, Kalade silmad on aga tavaliselt väga ilusad ja äratavad kadedust. Tema pilgus on midagi lummavat. Läbi selle pilgu näeb ta oma unistuste maailma, mida ta heal korral läbi loomingu ellu katsub viia. Kalad on suutelised tegema peaaegu kõike, niivõrd andekas on ta.

JÄÄR

Isegi, kui sa oled murtud ja löödud, suudad sa pead püsti hoida ja näitad oma tõelisi tundeid ainult vähestele. Kõik kadestavad sind su võitlejavaimu pärast, su entusiasmi pärast, su oskuse pärast naeratada samal ajal, kui sa südames nutta tahaksid. Sa oled väga enesekindel ja seda on näha kaugele.

SÕNN

Su rafineeritud maitsemeel, su elegants, su hea kasvatus. Kõik on sinu juures stiilne. Sinu maitset ei saa järele aimata, su elukvaliteet on alati teistest parem.

KAKSIKUD

Sa oled väga hea suhtleja, sul on sadu tuttavaid kellele sa võid igal ajal helistada. Sinu seltskonda otsitakse. Sind kadestatakse sinu suhtlemisoskuse pärast.

VÄHK

Kes ei tahaks sinu sõber olla? Sa oled niivõrd hea ja lojaalne oma sõpradele, et äratad sellega kadedust. Sa suudad nii palju teha ära oma lähedaste heaks, olles samal ajal kõige mõnusam kaaslane.

LÕVI

Sind imetletakse ja kadestatakse, sest sa ei astu kunagi oma reeglitest üle. Sul on omad printsiibid, millest sa kinni pead ja tahad, et ka teised teeksid sama.

NEITSI

Sind kadestatakse su tarkuse pärast, mis teistele kaugelt silma paistab. Mida nad ilma sinuta teeksid?

KAALUD

Sa oled ääretult tore inimene ja sa lihtsalt meeldid kõigile. Sind kadestatakse selle oskuse pärast. Kõik tahaksid olla nagu sina.

SKORPION

Sa ei rahuldu ootamisega, kuni su unistused täituvad, sa tahad neid ellu viia. Sinu entusiasm on see, mida teised sinu juures kasutavad. Ja sinust hoovav salapära, mida nii raske lahti seletada on aga mis teeb, et sa oled just see, kes sa oled.

AMBUR

Sul on vabadus, mida teised kadestavad. Teised peavad seda õnneks ja heaks juhuseks. Aga see on sinu optimism ja oskus kõiges head näha, mis sind edasi viib.

KALJUKITS

Sinu oskus elus tippu jõuda varem või hiljem on see, mille pärast teised sind kadestavad. Sa liigud alati oma eesmärkide suunas ja ei lase takistustel end häirida. 







 

Kommentaare ei ole