{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kuidas võita Sõnni südant?

S õnn on sodiaagi teine tähemärk. Sõnni tähtkuju algab 21. aprillil ja lõppeb 21. mail. Sõnni tähtkujus sündinud inimestel on tugev isiksus...

Sõnn on sodiaagi teine tähemärk. Sõnni tähtkuju algab 21. aprillil ja lõppeb 21. mail. Sõnni tähtkujus sündinud inimestel on tugev isiksus ja suur süda.

Kuidas võita Sõnni südant? 

Ole otsekohene ja aus

Asu otse asja kallale, nagu ütleb Sõnn.

Valed, salatsemised ja manipuleerimine ei ole tema jaoks. Kui sa tahad teada, kuidas Sõnni südant võita, siis võta kõigepealt seda nõuannet arvesse. Sõnn võib sulle esmapilgul suurt muljet avaldada ja ja äratad aukartust aga see on ainult väline kest. Sõnn on võimeline paljuks, ka andestama, kui inimene temaga siiras on. Kui sa talle aga valetad, siis on raske tema usaldust taas võita. Kui sa talle kaks korda valetad, siis kaob ta su elust.

Ole tugeva isiksusega ja mitte mingi kelgunöör või jalamatt

Sõnn on küll ise tugeva isiksusega ja võib tihti vihastuda aga tegelikult katsub ta end ümbritseda rahulike inimestega, kes oskavad oma tundeid välja näidata. Ent see ei tähenda, nagu otsiks ta kedagi, kes tema soovidele alati vastu tuleb ja talle järele annab! Ta vajab kedagi, kellel on tugev isiksus ja kes teab, mida ta tahab.

Kes suudab teda ohjeldada

Selleks on vaja palju julgust, et Sõnnile mitte alla anda. Ja et teada saada, kuidas ta südant võita, siis tea, et Sõnn ei otsi kedagi, kes alati kõiges temale järgneb ja tema ideedega kaasa tuleb. Isegi, kui talle ei meeldi see, et talle vastu hakatakse ja tema tahtmist ei täideta. Vajalik on leida lihtsalt kuldne kesktee ja tasakaal. Kuula ta ära, nii nagu sa tahad, et tema sind kuulaks aga ära lase tal kõige üle otsustada.

Kallista teda, suudle teda, armasta teda

Sõnn on üks horoskoobi sensuaalsemaid ja kirglikemaid märke. Tal on palju sõpru ja tal on alati lähedane suhe oma pereliikmetega, iseäranis naissoost sugulastega. Ka oma suhtes vajab ta lähedust. Kuidas tema südant siis võita? Ole sensuaalne. Ta ei suuda sulle vastu panna. Ta tahab teada, et sa temast hoolid ja ainult nii võid sa seda talle tõestada. Ainult sel moel võib ka tema sulle oma tundeid näidata.


Kommentaare ei ole