{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kuidas võita Skorpioni südant?

S korpion on sodiaagi kaheksas tähemärk, mis algab 19. oktoobril ja lõppeb 22. novembril. Kuidas võita Skorpioni südant? Lisa elule vür...

Skorpion on sodiaagi kaheksas tähemärk, mis algab 19. oktoobril ja lõppeb 22. novembril. Kuidas võita Skorpioni südant?

Lisa elule vürtsi!

Skorpion ei armasta igavat elu, ta tahab, et elu pulbitseks nagu veri tema soontes. Ta tahab oma elu jagada sellise inimesega, kes talle sarnaneb. Tema suurim hirm on tunda igavust. Näita talle, et sinuga koos tal igav ei hakka, tõesta talle, et sa oled täis elurõõmu ning oled piisavalt nutikas, et teie suhe rutiini ei langeks. Skorpion armastab neid, kes võtavad elu mänguliselt.

Ole strateegiline.

Skorpion analüüsib kõike. Ta kaalub asju ühelt ja teiselt poolt, mõnikord teeb ta terve päev oma plaane. Selles suhtes on ta väga hea meeskonnakaaslane nii mitmelgi erialal aga koduseinte vahel võib see maania tõeliseks piinaks lõpuks osutuda. Sellepärast on oluline, et sa mõistad teda ja teeksid temaga koostööd selle asemel, et teda kritiseerida. Nii suudate te korda luua suuri asju.

Ära ole liiga tundlik.

Isegi, kui ta sind armastab võib ta sulle oma sõnadega haiget teha. Sellepärast õpi olema kannatlik ja ära võta kõike südamesse, mis ta ütleb. Tema sõnad võivad tihti haiget teha aga ära unusta, et ta tihti ei mõtle seda, mida ta ütleb. Kui ta tunneb, et teda rünnatakse, siis ei hoia ta end tagasi, parem on olla temaga vähem tundlikum.

Ära ole pealiskaudne.

Ole sina ise. Ta ei talu pealiskaudsust ja hindab tõelisi väärtusi nagu lojaalsus ja truudus. Muuseas vanemas heas muutub ka Skorpioni iseloom paremaks, ta õpib oma vigu parandama ja olema parem inimene niipalju, kui võimalik.

Kommentaare ei ole