{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOBI EDETABEL: Milline on kõige parema ja kõige hullema kuulsusega tähemärk?

K ui sa horoskoope päris tõsiselt ei võta, siis võta teadmiseks, et Ameerikas asuv ülikool Hill Valley viis mitmete aastate jooksul l...

Kui sa horoskoope päris tõsiselt ei võta, siis võta teadmiseks, et Ameerikas asuv ülikool Hill Valley viis mitmete aastate jooksul läbi uuringu tuhandete inimeste peal eesmärgiga välja selgitada kõige paremad ja kõige halvemad tähemärgid.


1. KAALUD (22. september - 22. oktoober) 

Selle uuringu järgi on parim tähemärk Kaalud. Kaalude tähtkujus sündinud inimesed on tasakaalukad, intelligentsed, ilusad, diplomaatlikud, võluvad ja peenetundelised. Ühesõnaga on neil kõik olemas, mis vaja selleks, et olla edukas ja elus läbi lüüa. Loomulikult tekitab see teiste seas kadedust, eriti võivad sellest end puudutatuna tunda Kalad, kes on edetabeli viimasel kohal. Aga Kaalusid see ei puuduta, ta on lihtsalt sellest kõigest üle, ta on ikka kõigi vastu hea.

2. SKORPION (23. oktoober -22. november)

Skorpionid järeleandmisi ei tee. Nad on palju impulsiivsemad, kui Kaalud ja palju otsusekindlamad. Aga ei maksa unustada, et ta jääb alati õiglaseks. Temas on mingi teatud õilsus. Skorpionil on kõik olemas, et saada suureks firmajuhiks, direktoriks või presidendiks.


3. KALJUKITS  (22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukitsel, võiks öelda, puudub naljasoon. Ta on liiga tõsine. Ta ei ole sama enesekindel, kui Kaalud või Skorpion. Aga Kaljukitsel on palju rohkem tahtejõudu, kui teistel. Lisaks sellele on temas mingi loomulik võlu, mis mitte kedagi ükskõikseks ei jäta.

4. LÕVI ( 22. juuli - 22. august)

Lõvi on selles edetabelis neljandal kohal. Pole paha selle suure kassi kohta. Aga Lõvi ise selle kohaga rahul ei ole. Tuleb öelda, et uhkust jääb tal ülearugi. Tal on seda lausa niipalju, et see varjab kõik tema ülejäänud head omadused ära. Ja ometi on tal neid palju. Lõvi on väga võluv isiksus, ta on loominguline ja julge. Väga hea sõber või töökaaslane.
 
 
 



5. VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)

Vähi ainule puudus on see, et tal pole palju enesekindlust. Aga see lisab talle ainult võlu juurde. Ja sellepärast me teda armastamegi. Vähk armastab loomi, ta on kaastundlik. Lisaks sellele on ta diskreetne, tagasihoidlik ja alati viisakas.

6. AMBUR (23. november - 21. detsember)

Amburid on targad, mõistlikud, arukad. Ta on täpselt nagu vaja. Ja jätab alati endast hea mulje. Temaga on lihtsalt lahe.



7. JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Nüüd hakkavad asjad edetabelis natuke allamäge minema. Kuni siiamaani oli igal tähemärgil rohkem positiivseid külgi, kui negatiivseid. Aga Jääral on vastupidi. Jäär sarnaneb paljuski Lõvile, ainult et ta on palju püsimatum ja kannatamatum. Lisaks sellele ärritub ta liiga kergesti ja ei kannata igavust. Õnneks on tal piisavalt tarkust, et elus edu saavutada kõigest muust hoolimata.

8. NEITSI ( 23. august - 22. september)

Neitsid on üsna hea välimusega ja võib isegi öelda, et üsna silmatorkavad. Sellega on kõik korras. Aga tema seltskonnas hakkab lihtsalt igav. Tal pole tihti midagi öelda. Ta on selline inimene, kelle kohta öeldakse: " Tore inimene," ja kõik.

9. SÕNN ( 20. aprill - 21. mai)

Nojah siis. Ütleme, et kui ta natuke vähem sööks ja oleks paindlikuma iseloomuga, oleksid asjad paremad temaga.
 
 




10. VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 19. veebruar)

Sama uuringu järgi selgub, et kolm Veevalajat viiest on sotsiopaat. Tuleb ikkagi tunnistada, et mitte kõik Veevalajad ei ole ühiskonna vaenulikud ja võimelised hirmsateks kuritegusid.

11. KAKSIKUD ( 21. mai - 21. juuni)

Uuringu järgi selgub, et Kaksikutel on palju vaenlasi, sest tihti lööb temas inimkonna vaenulikku ja suur armastus iseenda vastu välja. Muuseas iseennast armastab ta üle kõige.



12. KALAD ( 20. veebruar - 20. märts)

Statistika järgi on ajaloo suurimad kurjategijad enamikus sündinud Kalade tähtujus. Kaladel on kõik keskmine - intelligents, välimus ja armastus teiste vastu.






Kommentaare ei ole