{ads}

HIDE

Viimased

latest

Atraktiivsete inimeste 9 saladust!

Atraktiivsetes inimestes on alati see miski, mida on raske lahti seletada. Nad ei sünni sellistena, nad muutuvad atkraktiivseteks. Neis ...


Atraktiivsetes inimestes on alati see miski, mida on raske lahti seletada. Nad ei sünni sellistena, nad muutuvad atkraktiivseteks. Neis on midagi erilist, midagi võluvat.

Ja nende atraktiivsus ei piirne üksnes välimusega.

Kui sa tahad olla vastupandamatu, atraktiivne, külgetõmbav, siis sa pead...

1. Ole teistsugune.

Rõhuta oma eripärasust, neid isiksusele omaseid külgi, mis muudavad sind ainulaadseks ja teistest erinevaks. See väike miski, mida ainult sinul on ja mis muudab sind vastupandamatuks. Tegemist võib olla sinu hoiakuga, liigutustega, riietusega, soenguga või miimikaga. Aga mis oleks ainult sinule omane. Loo endast imidz, millega sa teistele meelde jääd.

2. Usu oma unistustesse.

Sea endale eesmärgid elus ja ole piisavalt ambitsioonikas, et neid ellu viia. Sinu pingutused, mis aitavad su elu ja asju muuta, äratavad imetlusi. Tee nii, et teised sinust inspiratsiooni saaksid ja näeksid su unistusi, mitte mingit tühja ja igavat lehte, kus mitte midagi ei ole ja midagi ei toimu.

3. Usalda ennast.

Enesekindlus on omadus, mis on võluv. Oma iseseisvuse näitamine, tegutsemisvabadus, otsustamisõigus on kindlasti külgetõmbavad aga kõige tähtsam on olla teadlik sellest, kes sina oled ilma end teistega võrdlemata, ilma ülbitsemata ja ilma teisi alandamata, et ennast kõrgemale upitada. Sinu atraktiivsus väljendub enesekindluses, mis sinust hoovab samal ajal kui sa paistad täiesti tavalisena. Ole see, kes sa oled ja mitte see, kellena sa paista tahaksid.

4. Lõpeta hädaldamine.

Sa ei saa teisi ligi tõmmata, kui sa positiivne ei ole. Pessimistid ja negatiivsed inimesed, kes alati kõike halvas valguses näevad, ajavad teisi põgenema. Muidugi elu pole alati lill aga ära näe elu koguaeg hallina, ole tänulik ja külva lootust ja rõõmu enese ümber. Tekita teistes soovi olla sinuga.

5. Kasuta kehakeelt.

Kehakeel on väga oluline, kui sa tahad olla atraktiivne. Sest keha näitab imidzit, mida sa endast jätta tahad. Ära ole liiga kange, aja selg sirgu ja ära karda silma vaadata samal ajal naeratades. Cheese! Tekita teistes soovi end sulle usaldada.

6. Ole hea rääkija.

Õpi köitvalt rääkima. Hea oraator ei ole lihtne olla aga seda saab õppida. Hea oleks, kui sul oleks ka hea huumorimeel. Ja väldi liigseid detaile, mis võivad su kuulajaid tüüdata.

7. Ära keera pilku ära.

Kui sa vaatad oma vestluskaaslasele silma, näitad sa välja oma huvi tema vastu, see meeldib talle ja muudab teid veelgi lähedasemaks. Ära vaata enda ümber või veelgi hullem, ära uuri oma telefoni samal ajal, kui keegi sinuga räägib. Vaata teisele inimesele silma, kui ta sinu poole pöördub ja sa võidad usalduse.

8. Õpi teisi kuulama.

Paljud inimesed kuulavad ilma tegelikult kuulamata teisi. Oskus kuulata on kunst omaette. Ja see tuleb sellest, et sa teisest inimesest huvitud ja pead teda piisavalt oluliseks, see paneb teise inimese end erilisena ja tähtsana tundma. Oskus suhelda on oluline aga oskus kuulata aitab sul teisi paremini mõista.





Kommentaare ei ole