{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 asja, mida mees teeb, kui ta sind armastab.

M itte kõik ei tunne armastust esimesest silmapilgust aga paljud tunnevad tõelist armastust. Mehed ja naised ei väljenda armastust samal moe...

Mitte kõik ei tunne armastust esimesest silmapilgust aga paljud tunnevad tõelist armastust. Mehed ja naised ei väljenda armastust samal moel, igaüks näitab oma tundeid välja erineval moel. Aga on olemas mõned kindlad märgid, mida kõik mehed teevad, kes oma naisi armastavad.

1. Talle meeldib sind kuulata.

Mehed võivad paista ükskõiksed ja muretud aga kui asi puudutab nende kallimat, siis on nad võimelised pöörama talle kogu oma tähelepanu. Ãœkskõik, kas naine räägib siis tühistest asjadest või millegist olulisest, armunud mehel on alati aega, et ära kuulata seda, mida naisel öelda on. 

2. Ta on võimeline tegema ohverdusi selleks, et sind õnnelikuna näha.

Kui mees teeb sinu pärast järeleandmisi ja ohverdusi, on see märk sellest, et ta tõesti sind armastab. Sinu tunded on talle olulised ja ta eelistab loobuda oma soovidest selleks, et sind õnnelikuks teha.

3. Ta võitleb sinu armastuse nimel.

Kui mees sind tõesti armastab, siis võitleb ta teie armastuse nimel ja teeb kõik, et teie suhe kestaks. Ta ei taha sind kaotada.

4. Ta on uhke sinu saavutuste üle.

Sinu tegemised ei jäta teda ükskõikseks. Ta julgustab sind. Ta on uhke sinu üle ja see innustab sind. Teie suhtes ei ole konkurentsi ega rivaalitsemist.

5. Sa oled tema silmis ilus.

Kui mees sind armastab, siis oled sa tema jaoks ilus hoolimata oma väikestest iluvigadest. Ta armastab su isiksust rohkem, kui su välimust.

6. Su pere ja lähedased on tema jaoks olulised.

Kui mees sind armastab, siis on sinu pere tema jaoks oluline, sest sinu jaoks on see oluline.

7. Ta ei häbene näidata oma nõrkusi.

Meestele meeldib matchosid mängida, mees aga, kes sind armastab, julgeb oma tõelisi tundeid sulle näidata.






Kommentaare ei ole